• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olmuşmudur Hamile miyim

zmrlhatunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
11
3
1
30
arkadaşlar merhaba
Biz 11 aydır 2. Bebeğime hamile kalmaya çalışıyoruz geçen ay 4gün erken adet dönemi yaşadım 2 gün yogun 1 gün lekelenme ve bitti bugün adet olmam gerekirken hiçbir belirti yok adetim gelmedi sadece göğüslerim şişti ve dokununca ağrı var sizce geçen ay geç döllenme olmuş bu ayda gebe kalmışmıyımdır test yapsam şuan çıkar mı

Çıkar canım yarın ilk idrar ile yap sonucu atınca beni etiketle Allah hepimize o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin 🤲❤️

arkadaşlar merhaba
Biz 11 aydır 2. Bebeğime hamile kalmaya çalışıyoruz geçen ay 4gün erken adet dönemi yaşadım 2 gün yogun 1 gün lekelenme ve bitti bugün adet olmam gerekirken hiçbir belirti yok adetim gelmedi sadece göğüslerim şişti ve dokununca ağrı var sizce geçen ay geç döllenme olmuş bu ayda gebe kalmışmıyımdır test yapsam şuan çıkar mı
Bende bugün test yaptım negatif çıktı adetim 5 gün gecikti ama adetde olmuyorum 1 hafta bekle istersen

Siz geçen ay olan regl değil de üstüne görme olabilir mi diye mi soruyorsunuz?En iyisi evde test yapın,regl gününüz geldiğine göre sabahı beklemenize gerek yok bence

Gecede yaptım sabah ilk idrarla yaptım bugün ama negatif hala olmadım olcak gibi bir his ara ara var ama dediniz gibi 1 hafta 10 gün geçmesini beklesem net olcak sanırım😞

Back