• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayee00gayeeee000gaye

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
79
21
3
Merhabalar ben geçen Ayın 8 de Adet olmuştum bu ay ayın 1 de adet başladı ve çok ağrılı inanılmaz bi ağrıyla devam etti ilk gün sonra Bitti sonra kahverengi geldi tekrar normale döndü fln şimdi ise Eşimle ilşki sırasnda Sanki Rahime Baskılıyormşz gibi batıyor acı veriyor bana Kan verdm negtf çıktı acaba Geç döllenme Ve bnm üstünü görme Dediğm şeyi yaşamş olabilr miym ?

Merhabalar ben geçen Ayın 8 de Adet olmuştum bu ay ayın 1 de adet başladı ve çok ağrılı inanılmaz bi ağrıyla devam etti ilk gün sonra Bitti sonra kahverengi geldi tekrar normale döndü fln şimdi ise Eşimle ilşki sırasnda Sanki Rahime Baskılıyormşz gibi batıyor acı veriyor bana Kan verdm negtf çıktı acaba Geç döllenme Ve bnm üstünü görme Dediğm şeyi yaşamş olabilr miym ?
Yerleşme kanaması kahverengi veya açık pembe tonlarında olur, ağrı olmaz. Kanama kırmızıya dönmez.
Rahim baskısı için ise bir şey diyemem belki farklı bir sorun olabilir, doktora onun için de ayriyeten gidebilirsin. Kan testini, kanama gördüğünüz günden sonra verdiyseniz negatif çıktıysa gebelik olmaz doğrudur.

Back