- Konu Sahibi selin akkaya
-
Merhaba benim de 6. Günüm gecikmişti geçen hafta silikte olsa idrarda pozitif çıktı. Kanda pozitif çıktı. 2-3haftalık gebeymişim. Geç döllenme dediler adet tarihime göre. Rahim duvarımda kalınmış. Sölenen bu.. bence doktor ne derse onu yap.. daha fazla ağrı çekme. Sökülecek gibi olup sökülememesi kötü bir şey biliyorum. Allah yanında olsunMERHABA arkadaslar sizlerden yardim bilgi istiyorum,reglim 6gun gecikti evde gebelik testi yaptim negatif cikti,dun kadin dogum dr gittim ve ulttrosanda bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi beta testi yapildi ve negatif cikti ve adet sokturucu verdi.hayatimda ilk kez bukadar gecikmem oldu.simdi sizlere sorum sudur acaba gec döllenme olmus olabilirmi bu durumu yasayan ve sonradan hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz varmi acaba.sizce ilaci icmelimiyim acikcasi korkuyorum gec dollenme vardir diye
Cok tesekkur ederimmmMerhaba benim de 6. Günüm gecikmişti geçen hafta silikte olsa idrarda pozitif çıktı. Kanda pozitif çıktı. 2-3haftalık gebeymişim. Geç döllenme dediler adet tarihime göre. Rahim duvarımda kalınmış. Sölenen bu.. bence doktor ne derse onu yap.. daha fazla ağrı çekme. Sökülecek gibi olup sökülememesi kötü bir şey biliyorum. Allah yanında olsun
Bu konuda uzman görüşüne sahip değilim ama bazen stres, aldığımız bazı ilaçlar ve yorgunluk adet döngüsünün değişmesine yol açabiliyor. Eğer ovulasyon testi yaptıysanız, o günlerde ilişkiye girdiyseniz, gebelik bekliyorsanız ve kendinizi gebe hissediyorsanız ilacı almayın. Tabi bu arada sizi rahatsız eden bi durum da yoksa. Bi kaç gün daha dinleyin kendinizi, içinizde kuşku kalmasın. Bu süre zarfında da başka şeyler düşünün. Yeni yemek tarifleri deneyin, bi hobi edinin. Eminim günler daha çabuk geçecektir. Şu an stres olacağı varsa bile geciktiriyo olabilir. İyi haberlerinizi bekliyorumKizlarrr kimsee yokmu yardim edicek ayni durumu yasayan
Ben de cok geciktim ilk defa hamile degilim naptınız bu durumuKizlarrr kimsee yokmu yardim edicek ayni durumu yasayan
Merhaba şu an ben sizinle benzer durumu yaşıyorum, 6 gün gecikmem var idrar testim negatif kanda sınırda çıktı ne var ne yok merak ettim sonucunuz ne oldu?MERHABA arkadaslar sizlerden yardim bilgi istiyorum,reglim 6gun gecikti evde gebelik testi yaptim negatif cikti,dun kadin dogum dr gittim ve ulttrosanda bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi beta testi yapildi ve negatif cikti ve adet sokturucu verdi.hayatimda ilk kez bukadar gecikmem oldu.simdi sizlere sorum sudur acaba gec döllenme olmus olabilirmi bu durumu yasayan ve sonradan hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz varmi acaba.sizce ilaci icmelimiyim acikcasi korkuyorum gec dollenme vardir diye
Merhaba benimde adetim 5 gün geçti 2 gün önce kanda 2.55 çıkmıştı sizce gebelik olabilirmi? Sizinki kaç çıkmıştıMerhaba şu an ben sizinle benzer durumu yaşıyorum, 6 gün gecikmem var idrar testim negatif kanda sınırda çıktı ne var ne yok merak ettim sonucunuz ne oldu?
olabilir, ben 13. gün geçikmemde kanda gözüktü gebelik geç döllenme olmuş biraz daha bekleyin :)Merhaba benimde adetim 5 gün geçti 2 gün önce kanda 2.55 çıkmıştı sizce gebelik olabilirmi? Sizinki kaç çıkmıştı
Çok teşekkürler Bebeğinizi sağsalim kucağınıza alın inşallaholabilir, ben 13. gün geçikmemde kanda gözüktü gebelik geç döllenme olmuş biraz daha bekleyin :)
Amin inşallah, sizde güzel haberler alırsınız inşallah en yakın zaman da :)))Çok teşekkürler Bebeğinizi sağsalim kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?