• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME OLABILIRMI😊

selin akkaya

🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
1.447
298
323
İstanbul
MERHABA arkadaslar sizlerden yardim bilgi istiyorum,reglim 6gun gecikti evde gebelik testi yaptim negatif cikti,dun kadin dogum dr gittim ve ulttrosanda bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi beta testi yapildi ve negatif cikti ve adet sokturucu verdi.hayatimda ilk kez bukadar gecikmem oldu.simdi sizlere sorum sudur acaba gec döllenme olmus olabilirmi bu durumu yasayan ve sonradan hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz varmi acaba.sizce ilaci icmelimiyim acikcasi korkuyorum gec dollenme vardir diye

MERHABA arkadaslar sizlerden yardim bilgi istiyorum,reglim 6gun gecikti evde gebelik testi yaptim negatif cikti,dun kadin dogum dr gittim ve ulttrosanda bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi beta testi yapildi ve negatif cikti ve adet sokturucu verdi.hayatimda ilk kez bukadar gecikmem oldu.simdi sizlere sorum sudur acaba gec döllenme olmus olabilirmi bu durumu yasayan ve sonradan hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz varmi acaba.sizce ilaci icmelimiyim acikcasi korkuyorum gec dollenme vardir diye
Merhaba benim de 6. Günüm gecikmişti geçen hafta silikte olsa idrarda pozitif çıktı. Kanda pozitif çıktı. 2-3haftalık gebeymişim. Geç döllenme dediler adet tarihime göre. Rahim duvarımda kalınmış. Sölenen bu.. bence doktor ne derse onu yap.. daha fazla ağrı çekme. Sökülecek gibi olup sökülememesi kötü bir şey biliyorum. Allah yanında olsun🙏🏻

Merhaba benim de 6. Günüm gecikmişti geçen hafta silikte olsa idrarda pozitif çıktı. Kanda pozitif çıktı. 2-3haftalık gebeymişim. Geç döllenme dediler adet tarihime göre. Rahim duvarımda kalınmış. Sölenen bu.. bence doktor ne derse onu yap.. daha fazla ağrı çekme. Sökülecek gibi olup sökülememesi kötü bir şey biliyorum. Allah yanında olsun🙏🏻
Cok tesekkur ederimmm

Kizlarrr kimsee yokmu yardim edicek ayni durumu yasayan
Bu konuda uzman görüşüne sahip değilim ama bazen stres, aldığımız bazı ilaçlar ve yorgunluk adet döngüsünün değişmesine yol açabiliyor. Eğer ovulasyon testi yaptıysanız, o günlerde ilişkiye girdiyseniz, gebelik bekliyorsanız ve kendinizi gebe hissediyorsanız ilacı almayın. Tabi bu arada sizi rahatsız eden bi durum da yoksa. Bi kaç gün daha dinleyin kendinizi, içinizde kuşku kalmasın. Bu süre zarfında da başka şeyler düşünün. Yeni yemek tarifleri deneyin, bi hobi edinin. Eminim günler daha çabuk geçecektir. Şu an stres olacağı varsa bile geciktiriyo olabilir. İyi haberlerinizi bekliyorum 🙏🏻

Merhaba şu an ben sizinle benzer durumu yaşıyorum, 6 gün gecikmem var idrar testim negatif kanda sınırda çıktı ne var ne yok merak ettim sonucunuz ne oldu?

Canım benim de adetimin 12. Günü kanda çıkmıştı son gigitğim doktor sende baya bayaa bi geç döllenme olmuş dedi habattau yüzden başıma neler ggeldidış gebelik deyip sonlandırmaya kalktılar ama doktor değiştirerek kurtuldum şükür

Back