• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilirmi

cencenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
21
4
1
24
Merhaba kızlar ben 4/5 aydır bebiş istiyorum ve deniyoruz ama henüz olmadı ve her ay aynı belirtileri yaşıyorum bu ayda kokulara karşı hassasiyet sabahları hafif mide bulantısı çok şiddetli baş agrısı ve kasıklarımda ara ara agrı oluyor regl olmama 2 gün var dayanamadım bu sabah test yaptım negatif. Adet olduktan sonramı geç döllenme olmuş oluyo nasıl oluyo o anlamıyorum hala bir umut varmı sizce

beklenen regli tarihinize yakın ya da sonrasında yumurtlama olur ve döllenirse geç döllenme olur size tavsiyem denemeye devam edin ben mesela gecen ay 20 gün gecikme ile regl oldum gecikme sürecinde ilişkiye ara verdim çünkü sancılarım oluyordu meğerse geç yumurtluyormusum yani belki denesem o günleri gebe olacaktım kısmet değilmiş bence siz telefon uygulamalarına güvenmeden denemye devam edin 2 günde bir

Bu ay iki regl arasını çok iyi degerlendirdik hemen hemen 21 gün oluyor iki üç gündür kasıklarım ağrıyor diye bıraktım salı günü de adet olmam gerekiyor bakalım benim reglm çok düzenlidir hiç gününü hatta saatini şaşmaz anında olur dört aydır yumurtlama günlerine çok dikkat ederek ilişkiye giriyoruz ama hala nasip olmadı

Benim de senin gibi adetime daha iki hafta varken ağrılarım olmaya mide bulantısı ara ara yaşamaya başladım ben adetimi bekliyodum meğerse yumurtlama donemiymis ve bilmeden degerlendirmis oldum şuan ikinci adet tarihim geçmiş olmasına rağmen 3 haftalık hamileyim umudunu kaybetme vakti geldiyse biseyler vesile olur

Yaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucagınıza almak nasip olur inşallah🙏 benimde adet tarihim geçeli üç gün oluyo bugün bitmiş olması gerekiyor normalde ama hala olmadım kaset test yaptım dün negatifti yarın kan vermeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar ben 4/5 aydır bebiş istiyorum ve deniyoruz ama henüz olmadı ve her ay aynı belirtileri yaşıyorum bu ayda kokulara karşı hassasiyet sabahları hafif mide bulantısı çok şiddetli baş agrısı ve kasıklarımda ara ara agrı oluyor regl olmama 2 gün var dayanamadım bu sabah test yaptım negatif. Adet olduktan sonramı geç döllenme olmuş oluyo nasıl oluyo o anlamıyorum hala bir umut varmı sizce
Geç döllenme demekm yumurtlamanın geç olması demek adetiniz düzenliyse genelde geç döllenme olmaz regle kadar bekleyin olmazsanız tekrar test yapın

Geç döllenme demekm yumurtlamanın geç olması demek adetiniz düzenliyse genelde geç döllenme olmaz regle kadar bekleyin olmazsanız tekrar test yapın
Düzenli evet ama hala olmadım bugün üçüncü gün dün kaset test yapmıştım çıkmamıştı bugün kan vermeyi düşünüyorum kanda çıkar sanırım

Arkadaşlar merhaba,
Ben ben bundan 1 hafta önce hafif bir kırmızı leke ve takibinde iki gün kahverengi lekelenme gördüm eyvah 1 hafta önce oldum düzenim bozuldu herhalde dedim küçücük bir kırmızılıkta bitti şu an regl olma tarihimin üstünden 3 gün geçti hala regl olamadım dün test yaptım negatif böyle bir durum yaşayan var mı ? Geç döllenme olabilir mi ? Bazılarında ne kanda ne idrarda gör döllenme olduğu zaman çıkmıyormuş

Regl günüme iki gün kala yapmıştım
Düzenli evet ama hala olmadım bugün üçüncü gün dün kaset test yapmıştım çıkmamıştı bugün kan vermeyi düşünüyorum kanda çıkar sanırım
Benim durumum da sizinkine benzer şuan 3 gün geçti sonucunuz ne oldu İnşAllah güzel haber almışsınızdır okuyunca çok merak ettim

Bu ay iki regl arasını çok iyi degerlendirdik hemen hemen 21 gün oluyor iki üç gündür kasıklarım ağrıyor diye bıraktım salı günü de adet olmam gerekiyor bakalım benim reglm çok düzenlidir hiç gününü hatta saatini şaşmaz anında olur dört aydır yumurtlama günlerine çok dikkat ederek ilişkiye giriyoruz ama hala nasip olmadı
Yumurtlama günün düzenliyse ya da 2. Yumurtlama yaşamadıysan geç döllenme olmaz. Ama varsa ancak testte cıkmamıs olabilir. İnşallah gecikmen olur. Arkadaşım 4 gün kala erken gebelik testi yaptı negatif çıktı. Adet 1 gün geçince kaset test yaptı pozitif idi

Benim de senin gibi adetime daha iki hafta varken ağrılarım olmaya mide bulantısı ara ara yaşamaya başladım ben adetimi bekliyodum meğerse yumurtlama donemiymis ve bilmeden degerlendirmis oldum şuan ikinci adet tarihim geçmiş olmasına rağmen 3 haftalık hamileyim umudunu kaybetme vakti geldiyse biseyler vesile olur
Mrb hamile olmaniza sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin belirtiler adet belirtisi gibi oldu galiba benimde adete 8gun kala bel agrim cok fazla oldu hatta halan devam ediyor arada adet olucakmisim gibi kasik agrisi 6gun kaldi adete ama goguslerde tik yok bu arada bacaklarimda cok agiriyor

Reglimde gecikme olmuş benim de öyle olmuş hastalandım bitti sayılır şimdi çörek otu tarçın ve bal karışımı yapıyorum bi de çörek otu yağı kullanıyorum İnşAllah faydasını görürüm

Reglimde gecikme olmuş:)
Hayırlısı olsun ya :) ben de regl oldum bitmek üzereyim bu ay da çörek otu bal taın ve çörek otu yağı kullanıyorum İnşAllah işe yarar ya bu ay güzel haberler alırız inşAllahh

Goguslerde şişlik ve ağrı zamanla artıyor zaten adetin ilk geçtiği günlerde kasık ağrısından başka belirti vermiyor. Adetin Bi kaç gün geçince kandan baktir rabbim herkesin gönlündekini versin

Back