Geç döllenme olabilirmi

cencenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
4
2
24
Merhaba kızlar ben 4/5 aydır bebiş istiyorum ve deniyoruz ama henüz olmadı ve her ay aynı belirtileri yaşıyorum bu ayda kokulara karşı hassasiyet sabahları hafif mide bulantısı çok şiddetli baş agrısı ve kasıklarımda ara ara agrı oluyor regl olmama 2 gün var dayanamadım bu sabah test yaptım negatif. Adet olduktan sonramı geç döllenme olmuş oluyo nasıl oluyo o anlamıyorum hala bir umut varmı sizce

beklenen regli tarihinize yakın ya da sonrasında yumurtlama olur ve döllenirse geç döllenme olur size tavsiyem denemeye devam edin ben mesela gecen ay 20 gün gecikme ile regl oldum gecikme sürecinde ilişkiye ara verdim çünkü sancılarım oluyordu meğerse geç yumurtluyormusum yani belki denesem o günleri gebe olacaktım kısmet değilmiş bence siz telefon uygulamalarına güvenmeden denemye devam edin 2 günde bir

Bu ay iki regl arasını çok iyi degerlendirdik hemen hemen 21 gün oluyor iki üç gündür kasıklarım ağrıyor diye bıraktım salı günü de adet olmam gerekiyor bakalım benim reglm çok düzenlidir hiç gününü hatta saatini şaşmaz anında olur dört aydır yumurtlama günlerine çok dikkat ederek ilişkiye giriyoruz ama hala nasip olmadı

X