• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilirmi?

humac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
42
11
3
31
Arkadaşlar merhaba benim reglim kasım 7sinde başladı 11 de bitti 12 sinde ben hsg çektirdim aralık ayının 5 de regli olmam gekiyodu 6 gün geçti hala olmadım yaklaşık bi beş gündür regli agrısı çekiyorum reglim 2 gün geçince idrar testi yaptım ama negatif sizce hsgdenmi yoksa bebek oldugu içinmi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Arkadaşlar merhaba benim reglim kasım 7sinde başladı 11 de bitti 12 sinde ben hsg çektirdim aralık ayının 5 de regli olmam gekiyodu 6 gün geçti hala olmadım yaklaşık bi beş gündür regli agrısı çekiyorum reglim 2 gün geçince idrar testi yaptım ama negatif sizce hsgdenmi yoksa bebek oldugu içinmi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
gec yumurtlamıssındır sadece gebelık anlamında soylemıyorum gec adet olcaksındır. bı kac gun daha olmazsa doktora gıt hsg sonrası enfeksıyon olma olasılıgı da var dıye bılıyorum cunku herı htımalı goz onunde bulundurmak lazım .

gec yumurtlamıssındır sadece gebelık anlamında soylemıyorum gec adet olcaksındır. bı kac gun daha olmazsa doktora gıt hsg sonrası enfeksıyon olma olasılıgı da var dıye bılıyorum cunku herı htımalı goz onunde bulundurmak lazım .
Aslında geç yumurladım bunu farkettim reglime 10 gün kala falandı o şeffaf akıntıyı gördüm ama 2gün önce reglimin ilk günü gibi agrım oldu halada ara ara bel ve kasık agrılarım var normalde regli olmadan 10 gün önce göğüs agrılarım başlardı şimdi hiç bişey yok dolgunluk ve sadece üç kısımlarına dokununca acıyo 1 senedir çocuk istiyoruz ümitledim işte bende öyle 😟

Back