• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilirmi yardım

sansli_bud

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
111
39
98
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl önce 2 aylık bir düşüğüm oldu kalbinde ritim bozukluğu vardı düşükle sonuçlandı ve ardından kürtaj oldum. Bebek istiyoruz ama denemelerimiz her ay hüsranla sonuçlanıyor. Üstüne birde adetlerim düzensiz bir ay 31 diğer ay 35, 41, 43 derken bu ay 52. günümdeyim hala adet olmadım. Dün doktora gittim ultrasonda herşey normal rahim duvarın kalın yumurtalıklarında bir sorun yok dedi hormon tahlillerimde normal çıkmış. Ama kanda gebelik testi istemedi. Söktürücü tarlusal verip yolladı. Nedense içimden bir ses ilacı alma dedi ve almadım. Son 2-3 gündür önce pembe daha sonra açık kahverengi tuvalete gittikçe peçeteye gelen lekelenmelerim vardı. Acaba geç döllenme olmuş olup ultrasonda görünmemiş ve bu lekelenmeler bir belirti olabilirmi. Bir hafta daha bekleyip sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Bilgisi olanlar lütfen aydınlatın beni ve hamile arkadaşlar benim ve bebek bekleyen herkes için dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Var canim. Rahim duvarinin kalinlasmasi bir belirtidir ama Gebelik olabilir de olmyabilir de. Sen en iyisi saglik ocsginda tahlil yaptir. Verimli gunde gerceklesen İliskin uzerinden 15 gun gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl önce 2 aylık bir düşüğüm oldu kalbinde ritim bozukluğu vardı düşükle sonuçlandı ve ardından kürtaj oldum. Bebek istiyoruz ama denemelerimiz her ay hüsranla sonuçlanıyor. Üstüne birde adetlerim düzensiz bir ay 31 diğer ay 35, 41, 43 derken bu ay 52. günümdeyim hala adet olmadım. Dün doktora gittim ultrasonda herşey normal rahim duvarın kalın yumurtalıklarında bir sorun yok dedi hormon tahlillerimde normal çıkmış. Ama kanda gebelik testi istemedi. Söktürücü tarlusal verip yolladı. Nedense içimden bir ses ilacı alma dedi ve almadım. Son 2-3 gündür önce pembe daha sonra açık kahverengi tuvalete gittikçe peçeteye gelen lekelenmelerim vardı. Acaba geç döllenme olmuş olup ultrasonda görünmemiş ve bu lekelenmeler bir belirti olabilirmi. Bir hafta daha bekleyip sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Bilgisi olanlar lütfen aydınlatın beni ve hamile arkadaşlar benim ve bebek bekleyen herkes için dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Mrb cnm hemen tecrubemi paylaşmak istedim yazını gorunce ben gecen yaz temmuzda adet gordum eylule kadar adet gormedm kan testi verdim sonuc pozitfti noramlde mesela 2 aylık olması gerekirken 5 haftalıktı gec dollenmeymiş bebegm tutunamadı saglıkszmış kurtaj olmştm allah kmsenn basına vermesn:(

Cnm sonuc ne merak ettim
Anlaşılması için açıkça yazıyorum kusura bakmayın 4 gün boyunca sadece tuvalete gittikçe peçeteye kahverengi leke geldi silinirken 5. gün birkaç damla kan geldi ama yine tuvalete gittikçe oldu bugün lekelenmelerimin 6. günündeyim bugün kahverengi leke ve az bişey kan karışık geldi adetmi oldum diyeceğim ama bilemiyorum belim çok ağrıyor hamile olmayı çok istiyorum ama bu lekelenmeler filan bedenim benimle dalga geçiyor gibi. Kan görünce test yapmaktan vazgeçiyorum adet oldum heralde diye ama kanama çoğalmazsa haftaya gidicem kan testi yaptırmak için.

Mrb cnm hemen tecrubemi paylaşmak istedim yazını gorunce ben gecen yaz temmuzda adet gordum eylule kadar adet gormedm kan testi verdim sonuc pozitfti noramlde mesela 2 aylık olması gerekirken 5 haftalıktı gec dollenmeymiş bebegm tutunamadı saglıkszmış kurtaj olmştm allah kmsenn basına vermesn:KK43:
Canım sağol yazdığın için benimde başımdan bir düşük ve kürtaj olayı geçti bebeğimin kalbi düzensiz atıyordu doktor almak istedi izin vermedim. Çok dua ettim o akşam Allahım sağlıklı olacaksa bana bir işaret ver aldırmak kıymak istemiyorum diye o gece düşük yaptım sabaha kadar ve bu bir işaretti sabah da gidip kürtaj oldum. O kadar üzüldüm o kadar ağladım ki yaşamayan bilmez onun varlığı bile mutluluğumuza mutluluk katmıştı çok istedim ama nasip değilmiş tekrar hamile kalmak istiyorum ama sağlıkla kucağıma almayı nasip et allahım diye dua ediyorum hep.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın seni çok iyi anlıyorum rabbim bir daha yaşatmaz inşallah böyle kötü olayları.

Canım sağol yazdığın için benimde başımdan bir düşük ve kürtaj olayı geçti bebeğimin kalbi düzensiz atıyordu doktor almak istedi izin vermedim. Çok dua ettim o akşam Allahım sağlıklı olacaksa bana bir işaret ver aldırmak kıymak istemiyorum diye o gece düşük yaptım sabaha kadar ve bu bir işaretti sabah da gidip kürtaj oldum. O kadar üzüldüm o kadar ağladım ki yaşamayan bilmez onun varlığı bile mutluluğumuza mutluluk katmıştı çok istedim ama nasip değilmiş tekrar hamile kalmak istiyorum ama sağlıkla kucağıma almayı nasip et allahım diye dua ediyorum hep.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın seni çok iyi anlıyorum rabbim bir daha yaşatmaz inşallah böyle kötü olayları.
Evet cnm yasamayan bilemez cok acı allah sabrını da veriyo ama işte gel bide içime sor aklıma geldkce canım yanıyo su an da cok istiyorm ama beklemkten baska care yok hadi inş bakalm sennkide yerleşme kanaması olablr kan testi versene cnm

Evet cnm yasamayan bilemez cok acı allah sabrını da veriyo ama işte gel bide içime sor aklıma geldkce canım yanıyo su an da cok istiyorm ama beklemkten baska care yok hadi inş bakalm sennkide yerleşme kanaması olablr kan testi versene cnm
negatif çıktığında çok üzülüyorum o yüzden idrar testi bile yapmadım ya bide ben adet olduğumda çok yoğun olurdu kanamalarım doktora gittiğimde sordum bunu kürtaj oldunmu dedi evet dedim kürtajdan sonra oluyor bu azalmalar yapacak bişey yok dedi seninde azaldımı adetlerin sormak istedim

rabbim zamanını biliyor ona göre bizimde yüzümüzü güldürecek ben inanıyorum ama artık en kısa zamanda olur inşallah çok istiyoruz :anneadayı:

Back