Geç döllenme olabilir mii????

Smablr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
31
7
6
25
Merhabaa:)) Adetim 4 gün gecikti. Karın ağrısı,bel ağrısı, ve ilk defa bacak ağrısı var ama bunlara rağmen ne gelen ne giden var. Testlerim negatif en son bugün bi beta hcg baktirdim 0.03 çıktı yani buda negatif. Bir çok arkadaşımızın burda geç döllenmeyle 10 gün 20 gün hatta 25 gün sonra bile negatif testlere rağmen gebelik yaşadığını okudum ve biraz umutlandım hâliyle. Benim durumumda olan veya bu durumu yaşayıp sonra hamile olan var mı aranızda hadi toplaşalım konuşalım dertleşelim

Pazartesi gününe kadar bekleyin sonra kan tahlili yaptırın bence en kesin sonuç

Olabilir ben 10 gün olmadım kan tahlili falan yapıldı çıkmadı adet söktürücü verdi doktor onu kullandım daha sonrasında sanırım 2hafta gibi bi süre sonra çıktı.

Olabilir ben 10 gün olmadım kan tahlili falan yapıldı çıkmadı adet söktürücü verdi doktor onu kullandım daha sonrasında sanırım 2hafta gibi bi süre sonra çıktı.
Bugün çok hafif lekelenmem oldu pembe başka da yok belli ki geliyor gelmekte olan

Ben bu durumu yaşadığımda içe kanamlı kistim olduğunu gördüm ultrasonda bazen streste maalesef geciktirme yapıyormuş adetiniz geciktiğinde mutlaka bi kadın doğuma gidin öneririm en azından ne için geciktiğini anlarsınız dediğim gibi benim kist yüzündenmiş

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• 11DBD6C3-18DE-4615-8214-7DC905B8958E.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 203
Geçmiş olsun canım ben serum kullandım onun içindeki ilaçlar yapmıştır diye düşünüyorum yoksa gecikmez pek, tekrarı olmaz inşallah sizin için,

merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?

Canım ne oldu senin durumun hamile misin acaba bende aynı durumdayım da??

Arkadaşlar bir sorum olacaktı adetimin üzerinden 2 gün geçti bugün kan testi yaptırdım 3.80 çıktı her ay ovülasyon testi yapıyordum ama bu ay beklediğim yumurtlama tarihinden 5 gün sonra yumurtlamayı yakaladım be değerlendirdim acaba geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim moralim çok bozuk

Yaşamadım ama olabilir, beta takibi yaptınız mı son durum nedir?

Pazartesi gününe kadar bekleyin sonra kan tahlili yaptırın bence en kesin sonuç
Benimde sat 04.01.2022 18.01.2022 de yumurtlama 19.01.2022 de çatlama oldu değerlendirdik bide yumurtlamadan bir gün önce yani 17.01 de değerlendirdik bat 02.02.2022 ama hala regl olmadım yaklaşık 7-8 gündür reglmolcak gibi ara ara sancılar aşırı gaz şişlik var karnımda birde bel ağrım ve beyaz akıntım var yarın kan vercem inş pozitif tir sizce hamile miyim ??

Ay hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin bilemeyiz ki biz ama gönlüm hamile olmanızdan yana Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah sonucunuzu paylaşırmısınız merqk ederim bende

Ay hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin bilemeyiz ki biz ama gönlüm hamile olmanızdan yana Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah sonucunuzu paylaşırmısınız merqk ederim bende
Aile hekimliğinde kan verdim kalp krizi geçircem yaa ufff çıkmadı saha sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…