1 saat önce çok az pembe bi leke oldu başlıyor mu acaba yoksa yerleşme kanaması falan dedikleri mi oluyor bilemedimPazartesi gününe kadar bekleyin sonra kan tahlili yaptırın bence en kesin sonuç
Bugün çok hafif lekelenmem oldu pembe başka da yok belli ki geliyor gelmekte olanOlabilir ben 10 gün olmadım kan tahlili falan yapıldı çıkmadı adet söktürücü verdi doktor onu kullandım daha sonrasında sanırım 2hafta gibi bi süre sonra çıktı.
Bilemedim valla umarım herşey istediğiniz gibi olurBugün çok hafif lekelenmem oldu pembe başka da yok belli ki geliyor gelmekte olan
Hakkınızda hayırlısı olsun. Vakti gelmemiş demekki daha eğer gelmekte olan geliyorsaBugün çok hafif lekelenmem oldu pembe başka da yok belli ki geliyor gelmekte olan
Ne yapım canım sonuç nedir? Bende biraz aynı durumu yaşıyorum gibiBugün çok hafif lekelenmem oldu pembe başka da yok belli ki geliyor gelmekte olan
Geçmiş olsun canım ben serum kullandım onun içindeki ilaçlar yapmıştır diye düşünüyorum yoksa gecikmez pek, tekrarı olmaz inşallah sizin için,Ben bu durumu yaşadığımda içe kanamlı kistim olduğunu gördüm ultrasonda bazen streste maalesef geciktirme yapıyormuş adetiniz geciktiğinde mutlaka bi kadın doğuma gidin öneririm en azından ne için geciktiğini anlarsınız dediğim gibi benim kist yüzündenmiş
Negatif canım 5 ten küçük değer diyomerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Canım ne oldu senin durumun hamile misin acaba bende aynı durumdayım da??merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?
Yaşamadım ama olabilir, beta takibi yaptınız mı son durum nedir?Arkadaşlar bir sorum olacaktı adetimin üzerinden 2 gün geçti bugün kan testi yaptırdım 3.80 çıktı her ay ovülasyon testi yapıyordum ama bu ay beklediğim yumurtlama tarihinden 5 gün sonra yumurtlamayı yakaladım be değerlendirdim acaba geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim moralim çok bozuk
Benimde sat 04.01.2022 18.01.2022 de yumurtlama 19.01.2022 de çatlama oldu değerlendirdik bide yumurtlamadan bir gün önce yani 17.01 de değerlendirdik bat 02.02.2022 ama hala regl olmadım yaklaşık 7-8 gündür reglmolcak gibi ara ara sancılar aşırı gaz şişlik var karnımda birde bel ağrım ve beyaz akıntım var yarın kan vercem inş pozitif tir sizce hamile miyim ??Pazartesi gününe kadar bekleyin sonra kan tahlili yaptırın bence en kesin sonuç
Ay hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin bilemeyiz ki biz ama gönlüm hamile olmanızdan yana Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBenimde sat 04.01.2022 18.01.2022 de yumurtlama 19.01.2022 de çatlama oldu değerlendirdik bide yumurtlamadan bir gün önce yani 17.01 de değerlendirdik bat 02.02.2022 ama hala regl olmadım yaklaşık 7-8 gündür reglmolcak gibi ara ara sancılar aşırı gaz şişlik var karnımda birde bel ağrım ve beyaz akıntım var yarın kan vercem inş pozitif tir sizce hamile miyim ??
Aile hekimliğinde kan verdim kalp krizi geçircem yaa ufff çıkmadı saha sonuçAy hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin bilemeyiz ki biz ama gönlüm hamile olmanızdan yana Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahsonucunuzu paylaşırmısınız merqk ederim bende
Ya görmedim mesajını kusura bakma canım sonuç çıktımıAile hekimliğinde kan verdim kalp krizi geçircem yaa ufff çıkmadı saha sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?