Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim kadın doğuma salı günü randevum var o yüzden kan testi yapmak istemedim ama insan yinede umutlanıyor yarın 10 gün olucak sabah eğer olmazsam tekrarlıcam bakalımkan testi vermen daha sağlıklı sanırım, testlerde çıkmayabilir
Aminnnrica ederim,sağlıkla bebişiniz olur inşallah ve isteyen hepimizin :) güzel haberler duymak ümidiyle.
Benimde geç döllenme olmuş 2 tane testim negatifti bu testleri yaptıktan sonra aradan 5 gün geçince tekrar yaptım pozitif çıkmıştıMerhaba kızlar 2 senelik evliyim 3 aydır korunmasız ilişikiye giriyoruz ve benimde adetim 9 gün gecikti bugün kaset test yaptım ve negatif çıktı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum burdaki mesajları sürekli okuyorum geç döllenme yaşayan kişiler var geç döllenme olsa bile çıkması gerekmez mi ?
Benim yumurtlama tarihim 10 şubattı ve değerlendirdik sizcede çok fazla değilmi geç döllenme olsa bile çıkardı diye düşünüyorum ama bilmiyorum da salı günü görücez bakalımBenimde geç döllenme olmuş 2 tane testim negatifti bu testleri yaptıktan sonra aradan 5 gün geçince tekrar yaptım pozitif çıkmıştı
Benim 13 ağustos son adet tarihimdi 17 eylülde ve 20 eylülde test yapmıştım negatifti 24 eylülde yaptığım test pozitifti silik çizgi şeklinde hamile olduğum belli olmuştu yine an iyi sonucu doktor kandan görür inşallah kalbinizden ne geçiyorsa olur :)Benim yumurtlama tarihim 10 şubattı ve değerlendirdik sizcede çok fazla değilmi geç döllenme olsa bile çıkardı diye düşünüyorum ama bilmiyorum da salı günü görücez baka
Yaaa allah sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallahadet gecikmesinden 5 gün sonra negatif çıktı 10 gün sonra kanda 412 ile öğrendim şu anda 6+3 deyiz
Adetiniz kaç gün geçmişti?Benimde geç döllenme olmuş 2 tane testim negatifti bu testleri yaptıktan sonra aradan 5 gün geçince tekrar yaptım pozitif çıkmıştı
aslında ovulasyon testi kullanmıyorsanız yumurtlama illa ki adetten 14.gün sonra olmuyor malesef hatta bazen çift yumurtlama bile olabiliyormuş. ben yumurtlama günü sandığım günlerde 3 gün üst üste ilişki oldu ama meğer sonrasındaki tek ilişkiden hamile kalmışım ocak sonundaYaaa allah sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallahpeki bu durum yumurtlama günüylemi alakalı oluyor benim 10 şubattaydı yumurtlama günüm
Merhaba, yumurtlamınızı hatırlıyor musunuz?adet gecikmesinden 5 gün sonra negatif çıktı 10 gün sonra kanda 412 ile öğrendim şu anda 6+3 deyiz
İnşallah benimde öyle olmuştur benim indirdiğim program var ordan takibini yapıyorumaslında ovulasyon testi kullanmıyorsanız yumurtlama illa ki adetten 14.gün sonra olmuyor malesef hatta bazen çift yumurtlama bile olabiliyormuş. ben yumurtlama günü sandığım günlerde 3 gün üst üste ilişki oldu ama meğer sonrasındaki tek ilişkiden hamile kalmışım ocak son
Adetiniz kaç gün geçmiştiyaklaş
Yaklaşık 10 günAdetiniz kaç gün geçmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?