Geç döllenme olabilir mi

Esrayilmaz46

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
169
26
21
Merhabalar kızlar biz eşimle birlikte çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz bugün adetim 2 gün gecikti ve bugün pembe lekelenmem oldu grip gibiyim bugün zaten onun dışında kasıklarım ağrıyo ama ben geçen hafta kan verdim ve gebelik çıkmadı geç döllenme olabilir mi

Merhabalar kızlar biz eşimle birlikte çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz bugün adetim 2 gün gecikti ve bugün pembe lekelenmem oldu grip gibiyim bugün zaten onun dışında kasıklarım ağrıyo ama ben geçen hafta kan verdim ve gebelik çıkmadı geç döllenme olabilir mi
Geçen hafta diyorsunuz erken olabilir kan testi için bence test yapın ona göre kan verirsiniz

Adet düzensizliğin vs varsa olabilir tekrar kan testi vermelisin

Benimde adetim 2 gün gecikti kasık ağrım ve akıntım var test yaptım ama tek çizgi negatif adetim düzenlidir hiç gecikmez olsaydı teste çıkarmıydı geç döllenme nasıl oluyor onuda bilmiyorum ilişki günüylemi alakalı bir daha test kaç gün sonra yapmalıyım sizce

Benimde adetim 2 gün gecikti kasık ağrım ve akıntım var test yaptım ama tek çizgi negatif adetim düzenlidir hiç gecikmez olsaydı teste çıkarmıydı geç döllenme nasıl oluyor onuda bilmiyorum ilişki günüylemi alakalı bir daha test kaç gün sonra yapmalıyım sizce
Yumurtanın hangi gün çatladığıyla alâkalı aslında

Yani yumurta büyük ihtimalle olması gerekenden biraz daha geç çatlıyor o şekilde geç döllenme oluyor

Kızlar bir şey soracam dün verdiğim kan sonucunu bugün aldım ve 1.20 çıktı geç döllenme gibi bir şey olmuş olabilir mi adet olmadım daha adet olmazsam bu kan testini ne zaman tekrarlayım size sormak istedim şimdiden teşekkürler

X