• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec dollenme olabilir mi ?

SEVCAN_84

Nirvana
Pro Üye
18 Ocak 2007
1.544
371
648
40
İstanbul
Duzenli olarak 27 gunde bir adet goruyorum. Bu ay 13 gun adetim gecikti. Adetime yakin goguslerimde acima vardi. Adetim 2 gun gectikten sonra 2 gun sabah kahverengi leke vardi. Sonrasinda yogun su gibi akintim oldu.
Adet gecikmesinin 2. Gunu gebelik kanda negatif ama hala adet olmadim. Yarin 14 gun olacak
Gec dollenme olabilir mi

Yoğun akıntım oldu dediğiniz regli olmasın?

Duzenli olarak 27 gunde bir adet goruyorum. Bu ay 13 gun adetim gecikti. Adetime yakin goguslerimde acima vardi. Adetim 2 gun gectikten sonra 2 gun sabah kahverengi leke vardi. Sonrasinda yogun su gibi akintim oldu.
Adet gecikmesinin 2. Gunu gebelik kanda negatif ama hala adet olmadim. Yarin 14 gun olacak
Gec dollenme olabilir mi
Olabilir tekrar kan testi verin bence . Ama benim de gecikmişti iki hafta normalde çok düzenli olurum o ay biraz sıkıntılarım vardı ondan olmuştu. Tekrar kan verin negatifse iki güne olursunuz bence

Gec dollenme olabilir mi
Son durumun nedir canim regl oldunmu benimde bugün 8. Günüm gecikmenin 4. Gün kan negatif çıktı ama hala regl olmadım

Kızlar benimkide bir iki gün gecikti, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama normalde diğer aylarda hep akıntım vs olurdu bu ay akıntı falan yok hiç neden sizce

Benide haberdar eder misiniz benimde gecikmenin 6. Günü dün verdim kan negatif çıktı
Ederim tabi umarım hayrlı sonuçlar alırız🤲 benim bulantı ve kusmalarim dünden beridir var baş ağrısı aynı zamanda bu kadar gecikmeye idrara çıkar diye umut ettim ama çıkmadı pazartesi beklicem artık yapacak bişey yok

Ederim tabi umarım hayrlı sonuçlar alırız🤲 benim bulantı ve kusmalarim dünden beridir var baş ağrısı aynı zamanda bu kadar gecikmeye idrara çıkar diye umut ettim ama çıkmadı pazartesi beklicem artık yapacak bişey yok
Aminn İnşallah hayırlı sonuçlar alırıızz ❤️benim bulantı kusmam yok ara sıra olacakmış gibi hissediyorum oldum diyorum yok ☺️

Gittim canim hastaneye vajinal.ultarsonda bebek yok dedi kan yapmadı ısrarla istememe rağmen dönüşte test aldim bu şekilde çıktı yarın sağlık ocağında vercem kan

Eklentiler

• IMG-20241216-WA0023.jpg
    IMG-20241216-WA0023.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 69
Gittim canim hastaneye vajinal.ultarsonda bebek yok dedi kan yapmadı ısrarla istememe rağmen dönüşte test aldim bu şekilde çıktı yarın sağlık ocağında vercem kan
Bende bugun gitsem mi acilde kan vermeye acaba 29 gun suruyordu dongum bugun 33. Gun hala daha gelen giden yok goguslerim ageiyor sadece bi yandan da korkuyorum negatif diye acaba gec dollenme de olsa kanda cikar mi 5 ciksa bile sonuc ona da raziyim ya cok istiyorum

Benimde bugün 13 gün oldu dün erken gebelik testi yaprım silik çıktı fakat kan tahlili verdim dün 1.20 olup negatif çıktı
1000144289.jpg

Back