geç döllenme olabilir mi?

fmlstnsj

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
105
5
25
kızlar selam 27 nisan bir ilişki yaşadım fakat bi kaza sonucu prezervatif içimde kaldı sonrasında hemen ertesi günü ilacını içtim 16 mayıs regl tarihim fakat hasta olamadım 25 mayıs kan tahlili verdim 0.25 yani negatif çıktı geç döllenme olabilir mi bi fikri olan cevaplarsa çok sevinirim 13. gün hala regl olamadım amailişki yaşayalı nerdeyse bir ay oldu acaba kanda çıkar mıydı geç döllenmede olsa yardımcı olursanıız çok sevinirim

İlişkiden 1 ay sonra kan vermişsin ama 13. Gün hala adet olmadım yazmışsın çok karışık yazdıkların sanırım bisey yoktur ama yine kan tahlili verebilirsin

İlişkiden 1 ay sonra kan vermişsin ama 13. Gün hala adet olmadım yazmışsın çok karışık yazdıkların sanırım bisey yoktur ama yine kan tahlili verebilirsin
Adet olması gereken tarihin üstünden 13 gün geçmiş, ilişki yaşadığı tarihten bir ay sonra yani 2 gün önce kan vermiş.

Geç döllenme olsaydı da şimdiye çıkardı diye düşünüyorum. Ella yan etki yapmış olabilir. Yine de 3-4 gün sonra tekrarlayın içiniz rahat etsin.

Teşekkür ederim umarım öyledir stres yapıyorum çok

Şöyle ki 27 Nisan ilişkiye girdikten 2 saat sonra ertesi gün hapını içtim 16 Mayıs regl olmam gerekiyordu olmadım kaset test ve bir sürü erken gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı sonrasında içim rahat etmedi 25 Mayıs kan tahlili verdim sonuç 0,25 çıktı bugün 28 Mayıs ve ben hala eegl olamadım 12 gün geçti nerdeyse reglim gecikeli acaba geç döllenme olabilir mi onu sormak istemiştim umarım anlatabilmişimdir

Anladım bence gidip bugün de kan ver belki dediğin gibi geç döllenmedir cünkü 12 gün çok fazla. Korunmayı bırakınca da regl gecikiyor vucut yabancıladığı için. Yada stres yaptıysanız o da olabilir bence test verin

Anladım teşekkür ederim 10. Gün test verdim kanda ama negatif çıktı umarım haptan dolayı gecikme yaşıyorumdur

Ilişkinin üzerinden 1 ay geçmiş olsa mutlaka çıkardı. Geç döllenme demek yumurtanın olması gereken tarihten geç çatlaması ve ilişkinin de o güne denk gelmesi demek yani erken döllenme de olsa geç döllenme de olsa ilişkiden en geç 14 gün sonra hamilelik belli olur.

Ayy çok teşekkür ederim inanılmaz rahatladım kan verdim 0,25 çıktı sonucum regl gecikmeli 10. Günde verdim 27 nisanda ilişki yaşamıştım kesin çıkardı dimi olsa çünkü öyle şeyler okuyorum ki 10. Gün kan verip negatif çıkmış sonrasında 17.gün pozitife dönmüş kanda bende böyle bi durum yoktur dimi çünkü baya zaman geçti ilişkimin üstünden

10. gün çıkmaması normal ama bak 17. gün çıkmış diyorsun ama senin hikayende 1 ay gibi bir süreden bahsediyorsun olsa mutlaka çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…