Geç döllenme olabilir mi?

Oztunali_esra

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
3
0
34
Hanımlar merhaba. Ben en son 29 kasım 2021 de regl oldum. Adet takvimime göre adet döngümü yazıp hesaplattığımda 10 ocakta regl başlangıcı diyor yani 17 gün gecikmiş gözüküyorum şuan. 10 Aralık’ta eşimle korunmamıştık. Hâla regl olmadım. 17 ocakta kadın doğum doktoruna gittim. Ultrasonda ve kan tahlilinde gebelik yoktu.. adet takvimime göre doktora gittiğim gün 6 gün gecikme vardı. Doktor tarlusal verdi ama 3 gün içtim devamını getirmek istemedim sarstı beni. Ve sanki hamile gibi hissediyorum psikolojik olarak. Sizce 10 Aralıktaki ilişkide geç döllenme olmuş olabilir mi? Dediğim gibi 17 gün gecikmem var şuan. Bu tarz bir durumla karşılaşan var mı ? Yorumlarınız değerli benim için

Son düzenleme:
Doktorda gebelik çıkmadıysa sanmıyorum canım yinede bir kan tahlili yaptırıp ilacını kullan derim

Valla ben de en son 1 aralıkta regl oldum. 6 ocakta peçeteye pembemsi leke geldi, iki gün kadar da sulu açık kahve akıntı oldu. O gün bu gündür hala regl olmadım.. idrar testi de negatif çıktı.. acaba ben ne yaşıyorum ben de bilmiyorum.. mide bulantılarım var kasik ve bel agrım da var.. sen adet oldu mu?

Ben regl oldum. 3 gün sürdü reglim. Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Kadın olmak ne zor bir sürü şey aklımı meşgul ediyor

Evet aynen öyle... ben de ne yapacagimi bilmiyorum.. pazartesi ya da cuma günü kan tahlili yaptıracağım..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kan tahlili yanıltmıyormuş doktor a da durumumu kaç kere sordum kan tahlilinde kesin çıkardı hormonal bozukluk olabilir hormon testi yaparız reglinin 2. Ya da 3. Günü dedi ama ben gitmedim tekrar. Doğum kontrol hapına başladım.

Hayırlısı olsun yaa.. benimki de öyledir sanırım...

Doktorda gebelik çıkmadıysa sanmıyorum canım yinede bir kan tahlili yaptırıp ilacını kullan derim
Canım merhaba
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence

48gün çok bir süre sanmıyorum olacağını olsa kanda mutlaka çıkardı yinede aklına takılıyorsa birdaha yaptır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…