Gec dollenme olabilir mi ? Yasayan varsa cevap bekliyorumm yardimlarinizi bekliyorumm

wolfgang

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
859
1.767
43
Merhabalar , sat 14 mayis ,1 haziran ovu gosteriyordu ama biz regl den sonra ovu dahil 1 er gun arayla degerlendirdik , bat 15 i gorunuyor regl dongum 31-33 gun arasi, ama 8 haziranda akintim yogunlasinca ovulasyon testi yaptim ve ektede oldugu gibi t cizgisi c den baya koyu cikti testi ters tutmusum siz harflerden anlarsiniz . O gunu de degerlendirdik . su an 3. Gun yaklasik gecikmemde sapmalar dahil idrar testi yaptim ama negatif sabah yapmistim . Ayrica goguslerim cok sis ve agriyor . Kasiklarimda da batlamalar var . Halaaaa regl olmadimmm yardimmmm edinn yasayan vaar miii bunlariii . Iyi dileklerinizi bekliyorum insallah tutmustur :)

Eklentiler

• EA8F6A49-07A4-4EAA-86FD-7D76924CAE7E.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 154
Bu ovulasyon testi 8. Haziranda yaptim muhtemelen 2. Kez yumurtladim
Cunku normalde 1 haziranda ovulasyondu 8 i akinti olunca tekrar yaptim boyle pik gorundu . Ve iliski oldu aksamina . Su an 3. Gun gecikme ve idrsr negatif

Yok mu yardimci olabilecek kimseee , basindan boyle bi sey gecennn ve hamile oldugunu ogrenennnn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…