Geç döllenme olabilir mi yaşayan var mı

tugbaaltn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
17
3
27
Merhaba arkadaşlar
Adetim 8 gün gecikti dün kan tahlili verdi m beta 2 çıktı. Hiç gecikmezdi gebelikten şüpheleniyorum. Ama olsa şimdiye çıkarıdı da.
Arar ara yokluyor adet ağrısı gibi böyle ama çok kısa 1 dk falan sonra geçiyo gidip bakıyorum brişey yok. Üstüne akıntım gelmeye başladı. Bugün de sırt ağrım var mevsimsel mi yoksa böyle belirtiler geçirip hamile olan var mı

şüphelendiğiniz ilişki gününden sonraki 12-14 gün arası çıkabilir eğer geç döllenme olduysa 2-3 gün sonra tekrar kanda baktırabilirsiniz

Cnm ben en son 23 Eylül'de adet olmuştum o günden bugüne olmadım 7 kasimda kan verdim 0.36cikti gebelik yok dedi adet söktürücü ilaç dupbaston yazdı onu kullandım 5 gün boyunca aradan 10 gün geçti hala olmadım bugün 19 Kasım gittim kan verdim tekrar 48 çıkmıştı ve gebeymisim ama son adet tarihim 23 Eylül ama ben şuan gebe kaldım geç donlenme olmuş haftaya tekrar gidecem umarım kan değeri yükselmiştir

Merhaba benimde beklenen adet tarihim 6 gün geçtikten sonra artımed erken gebelik testi yaptım 2 defa biraz silik çıkmıştı bunun üzerine 7. Gün kan testi verdim <5.00 çıktı değer negatif dediler bugün 15 gün oldu ama hala regli olmadım. Bu süreç boyunca regli olacak gibi ağrılar, şişkinlikler, vajinada batma ve ağrı şeklinde şeyler yaşadım sizce geç döllenme olmuş olabilir mi benimde?

Ya valla cnm 2 defa olmak üzere bir adet erken gebelik testi bir adet de normal kaset testi yaptım ikiside negatif çıktı kan testi verdim 7 kasimda oda negatif çıktı aradan 12 gün süreyle tekrar gittim pozitif çıkmış yani gerçekten bir mucize gibi yani yaşadığım en büyük belirtiler bele vuran ağrıların yukarı doğru çıkması ve aşırı derecede göğüs dolgunluğu ve ağrısı yaşadım yani Allah'tan ümit kesilmez tekra bir kan vermenizi öneririm bide şunu soyleyim güya adet söktürücü kullandım adet olduktan sonra rahim filmi cektirecektim ama işte Allah'ım ne büyük gerek kalmadı dilerim isteyen herkese nasip olur

Çok teşekkür ederim yorumunuz için tekrar kan vermek istemiyorum da bi yandan negatif çıkar diye Pazartesi günü doktoruma randevu aldım bakalım ne der ne yapar bu arada benimde belim çok agrımaya başladı. Adetlerim de hep düzenli olduğu için 2 hafta süre aşırı kafa karışıklığı yapıyor bana.

Benim 2. Gebeliğim geç döllendi 4 gün adet gecikince beta yükseldi 2 gün gecikmede 4.89 kalmiştı olabilir zaten testi regl 10 gün geçince yapın derler hep 2 gün sonra bir daha baktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…