Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme olabilir bir ihtimal ama 0 da direk negatif bir sonuç. Bir hafta daha bekleyin hala regl olmazsanız o zaman direk bir kadın doğum doktoruna gidin hem gebelik için ön muayene yaptırmış olursunuz hemde regl gecikmesinin sebebini öğrenmiş olursunuz.
Geç döllenme olabilir bir ihtimal ama 0 da direk negatif bir sonuç. Bir hafta daha bekleyin hala regl olmazsanız o zaman direk bir kadın doğum doktoruna gidin hem gebelik için ön muayene yaptırmış olursunuz hemde regl gecikmesinin sebebini öğrenmiş olursunuz.
Bir şey soracağım müsaadenizle. Yerleşme kanaması her gebelikte oluyor mu, aşırı göğüs hassasiyetim var adetime 6 gün var kaşık ağrısı yaşadım bir hafta önce yoğun ve tüm gün ama yumurtlama mıydı yoksa farklı mi düşüneyim bilemedim yorum yapar mısınız bana da :/
Bir şey soracağım müsaadenizle. Yerleşme kanaması her gebelikte oluyor mu, aşırı göğüs hassasiyetim var adetime 6 gün var kaşık ağrısı yaşadım bir hafta önce yoğun ve tüm gün ama yumurtlama mıydı yoksa farklı mi düşüneyim bilemedim yorum yapar mısınız bana da :/
Yerleşme kanaması her gebelikte olmaz bazı kişilerde oluyor sadece hatta yerleşme kanaması çok daha az kişide oluyor. Muhtemelen yumurtlama döneminde bu tarz ağrılar yaşamış olabilirsiniz ama gebelik düşünüyorsaniz öncesinde bir kadın doğum doktoruna gözükebilirsiniz herhangi olumsuz bir durum var mı diye
Benimde bir sorum olacaktı 10 Aralık son sat günüm doktora gittim çünkü yaklaşık beş gündür bir kasık ağrım var böyle nasıl diyim adet olacağım da sokulemiyor gibi o yüzden gittim bugün dayanamadim çünkü doktora anlattım durumu şöyle oldu bu ay 22 aralikda kasik ağrım oldu yumurtlama oldu sandım sonra 26 sında akıntı geldi ve bu ay cok fazla iliskilerim oldu eşimle bugünde bakılan kanda 2.30 çıktı sonucu göstermeye daha gitmedim ama doktor adetin geçmemiş dedi betada 2.30 çıkınca şaşırdım sizce nedir bu durum bana göre de adetim geçmiş oluyor halada devam eden kasik batmalarim var özellikle sağ da akıntım da kusura bakmayın hakkınızı da helal edin kafam cok karıştı cok uzun yazdım