• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme olabilir mi kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavi_44

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
18
10
8
35
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar. Benim ayın 19unda hasta olmam gerekirken olmadım dün kan testi yaptırdım ve sonuç malesef ki negatif. Benim ilk gebeliğimde geç döllenmeyle olmuştu 10 gün gecikmeli test yapmıştım negatif 3 4 gün sonra yenilemiş tim bta hcg yükselmişti. 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. Rabbim kimseye yaşatmasın zor durumlar. İnşallah yine hevesim kursağımda kalmaz gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Böyle bi durum yaşayan varmı aranızda?

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar. Benim ayın 19unda hasta olmam gerekirken olmadım dün kan testi yaptırdım ve sonuç malesef ki negatif. Benim ilk gebeliğimde geç döllenmeyle olmuştu 10 gün gecikmeli test yapmıştım negatif 3 4 gün sonra yenilemiş tim bta hcg yükselmişti. 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. Rabbim kimseye yaşatmasın zor durumlar. İnşallah yine hevesim kursağımda kalmaz gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Böyle bi durum yaşayan varmı aranızda?
Kan sonucu kaçtı ona göre yorum yapabiliriz

Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum 6 günlük gcikme ile

Merhaba sonuç ne adet oldunuz mu bende aynı durumdayım 30 günlük gecikmem var testlerim sonradan silik çıkıyor kan testi vercem yarın

Kızlar benimde bir sorum var adetime bir hafta kala haifi kahvelik çok açık geldi ve ertesi gün normal beyaz akıntım geldi hiç birsey yok gibi.. Sonra benim adet günüm geldi ma 6 gün geçti adet olmadım belimde agrı oluyor ara ara goguslerim şiş ve hasas adet olmam gereken günde başladı bunlar.. Şu an 6 gün geçti ne gelen var..
Böyle olan varmı? 🙈

Bende de aynı sorun var geç döllenme olasılığını düşünüyorum.
ilişki günlerinden itibaren sayarak bir yere varmaya calısıyorum.
bir ilişkimin üstünden 13 gün geçti
diğer iliişkimin üstünden 9 gün geçti
pazartesi yaptığım test negatif çıktı şimdi bekliyorum hala en son ilişkimin üstünden 12 gün geçsin bakalım o zaamn net çıkar varsa

Kızlar benimde bir sorum var adetime bir hafta kala haifi kahvelik çok açık geldi ve ertesi gün normal beyaz akıntım geldi hiç birsey yok gibi.. Sonra benim adet günüm geldi ma 6 gün geçti adet olmadım belimde agrı oluyor ara ara goguslerim şiş ve hasas adet olmam gereken günde başladı bunlar.. Şu an 6 gün geçti ne gelen var..
Böyle olan varmı? 🙈
Canım test verdin mi
Bende de aynı sorun var geç döllenme olasılığını

Kızlar bugün yine kan testi verdim 7 cm e yakın bi kistim vardı o geciktirmiş. Bebek istediğim için doğum kontrol hapı hiç kullanmak istemedim ama artık kullanıcam sanırım ginera diye bi ilaç verdi gebeliği de engelliyodur. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Benim regl tarihim 4 aralık , 30 kasımda kahverengi leke geldi , hala devam ediyor ama günde çok az geliyor , Kan verdim reglime bi gün var 31.9 nedir sizce

Back
X