Geç döllenme olabilir mi ? Acil lütfen

melekistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
576
361
103
37
Kızlar durum biraz karışık en son aşılamam negatif sonuçlanmış 27 Nişanda adet olmuştum. O günden bugüne de adet olmadım. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde bir adet olurum. Son adet tarihime göre bugün 14 günlük bir gecikmem var. Bu 2 haftadır 2-3 günde bir idrar testleri tekrarladım ama sonuç hep negatifti. Dün akşam yine bir test yaptım 5 dakika sonra baktığımda birşey yoktu ve lavabonun kenarında bıraktım testi. Şimdi sorum şu sabah uyandığımda testte çok silik 2.biz çizgi gördüm şu anda test vermeye gidiyorum ama geç döllenme gerçekten bu kadar geç olur mu? Şu anda gebe olma ihtimalim var mıdır? Elim ayağıma dolandı yardım lütfen

Eklentiler

• IMG_0811.JPG
    18,5 KB · Görüntüleme: 106
Cnm adet olmadın ama belki adet tarihinde yumurtlama olmuş olabilir ondan bu kadar geç çıkmış olabilir belki de başka birşeydir çünkü test saatler Sonra ikinci çizgi çıkmış. Hakkında hayırlısı olsun inşanlah hamilesindir :) sonucu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…