arkadaslar merhaba ben 25 ekimde asilama yaptirdim. ve beklenen adet gunum kasim 7 deydi ve ben adet gunum gelmeden 2 gun once ve adetim gectikten 2 gun sonra olmak uzere fortel test yaptim ve ikisinde de negatif cikti. bi kac yerde okudum gec dollenme denilen bir durum varmis. Bu gec dollenme nedir nasil oluyor benimde hala hamile olabilme durumum soz konusumu cevaplarinizdan dolayi simdiden cok tesekkurler...
arkadaslar merhaba ben 25 ekimde asilama yaptirdim. ve beklenen adet gunum kasim 7 deydi ve ben adet gunum gelmeden 2 gun once ve adetim gectikten 2 gun sonra olmak uzere fortel test yaptim ve ikisinde de negatif cikti. bi kac yerde okudum gec dollenme denilen bir durum varmis. Bu gec dollenme nedir nasil oluyor benimde hala hamile olabilme durumum soz konusumu cevaplarinizdan dolayi simdiden cok tesekkurler...
cevap veren arkadaslarimin hepsine cok tesekkurler. Benim asilama oldugu icin gec dollenme olasiligi dusuk o zaman cunku benim yumurtladigim gun 14. gundu. Bîrde bu fortelin yanilma payi varmi acaba bi fikri olan arkadas varsa ve yanitlarsa sevinirim
canım bazı sebeplerden dolayı yumurtlaman gecikiyor ve o dönemde ilişki olmuş ise beklenen döllenmeden daha sonra döllenme oluyor. benimde geç döllenme olmuş. adet gcikmemin 13. gününde bile hem kanda hem idrarda negatif çıkmıştı hatta aşırı düşüktü degerim 0.08 idi. 17. günde ultrasonda görünmedi. dr adet söktürücü vermişti gebelik falan yok diyip ama ben kullanmadım. adet gecikmemin 20. gününde çift çizgiyi gördüm. ama normal döllenme olmuş olsa bile kimilerinde 10 günden önce belli olmuyor. kalbini ferah tut.
MERABA BURADA MISINIZ Bİ SORUM OLACAK?Aynen benim de öyle şuan.
10 gün adetim gecikince gittim doktora, ultrasonda birşey çıkmadı kanda 1,20 çıktı adet söktürücü Tarlusal verdi adetim düzenli olmasına rağmen şaşırdım. Kullandım sabah öğle akşam 4 gün bitti.
10 gün sonra gel yine gelmezse demişti ama 2. Gün göğüs uçlarım sızlamaya devam edince eczaneden test aldım silik çizgi ile pozitif çıktı.
Tekrar hastaneye gittim 9 gün geçti ilk gittiğimin üzerine ultrason yine görünmedi, kanda beta hcg 1,20'den 31,15'e yükselmiş. Ben şok herkes şok :)
Tabi.MERABA BURADA MISINIZ Bİ SORUM OLACAK?
BENİM 5 GÜN REGLEM GECİKTİ
BENİM 5 GÜN REGLEM GECİKTİ
TEST YAPTIM BİTANESİ NET ÇİZGİ BİTANESİDE SİLİK ÇİZGİYDİ
SONRA AKŞAMINA KANDA BAKTIM
0,974 ÇIKTI BANAA DAHA SORNA TEKRAR YAP DEDİLER
ARADAN 3GÜN GEÇTİ BU SABAH TEKRAR GEBELİK TESTİ YAPTIM TEK ÇİZGİ CIKTI AMA BEN HALA REGLE OLMADIMANLAMADIM GTTİ
Pazartesi değerin artıp artmadığına bakılacak Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinEndişeliyim
Canım burda mısın naptın ne çıktı ? Bende aynı durumu yaşıyorum seninle 10 gün gecikmemde bir kahverengi şeffaf koyu akıntım oldu bugün gecikmenin 27 günü. Gecikmenin 14üncü gününde gitmiştim doktora kan testim 1.20 idi napıcam senin sonucun ne hamiş miymişsinMERABA BURADA MISINIZ Bİ SORUM OLACAK?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?