Geç döllenme nasıl olur acill

ben de benzer şeyler yaşıyorum 18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılaryani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif hala gecikmem devam ediyor

Gerçekten bende hiçbir belirti yok bundan önce sürekli en ufak belirtilerden hayal kırıklığına uğradığım için aramayı bıraktım ama bu ay aşırı şaşkınım kanda ki negatifi görünce yıkıldım ama geç döllenme hakkında bilgi alınca yeniden ümitlendim yani bu kadar gecikmesinide anlamadım kist vs en son 6 ay önce kadın doğuma gitmiştim birşey yoktu

ben 17 ekimde kadın doğuma gitmiştim ultrasonla baktı temiz dedi kist vs göremedi bizim ilk denememiz bende anlamadım idrarda çıktı kanda çıkmadı

ben 17 ekimde kadın doğuma gitmiştim ultrasonla baktı temiz dedi kist vs göremedi bizim ilk denememiz bende anlamadım idrarda çıktı kanda çıkmadı
Benim eşimde sprm azlığı var bundan dolayı olmadı ilaç kullanıyo şuan kaçta bilmiyorum kadın doğuma gittim 10. Gün gecikmemde doktor benimle ilgilenmedi bile tüp bbek reabitasyon merkezine gönderdi muane bile etmeden bende sinirlendim çıktım odadan kan veririm dedim oda negatifti ama hala olamadım

Birde ben kan testi verdiğimde idrar test de verdim yassı epitel 5 çıkmıştı bu nedir bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…