• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme mi?

Bayan Lacivert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
8
0
1
Oncelikle en son adetim 12 aralık. 32 günde bir adet oluyorum. 5ocakta eşimle ilişkiye girdik 12ocakta adet olmam lazımdı olmayınca 18ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugun 21i oldu hala adet olmadım. doktor adet söktürücü verdi (duphaston) 10gün içinde ilaç seni kanatmazsa gec döllenme olabilir yada gebelik yoksa arastırırız dedi nedenini. umut doğdu içime size tarihleri verdim sizce bamile olabilir miyim gec gebelik olabilir mi? Ama geç gebelik olsa bile 5inde ilişkiye girdim taaa 18inde yapılan kan testi yanılır mı ki?

Ayrıca ben normalde adet olacağım zaman hissederim. Benim aldığım bir koku yayılır üzerimden ve anlarım birkaç güne adet olacağımı. Hiç yanılmadım şu ana kadar. Ve o kokuyuda almıyorum kendimde. Ne adet belirtim var ne de hamilelik belirtilerim var. Hiçbir belirtim yok yok kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum...

Son düzenleme:
Bir kere mi iliski oldu baska olmadiysa gebelik ihtimali düşük görünüyo

5 ocakta girilen iliskiden tahminimce bugune kadar kanda cikardi. Bence stres ettin bu ay ve yumurtlama gunlerin sasti. Adet sokturucuyu duzenli 10 gun kullan 3-4 gun sonra adet olman gerekiyor. Fazla da strese gelmez bu bebeler hesap kitaptan uzak dur:)

5 ocakta girilen iliskiden tahminimce bugune kadar kanda cikardi. Bence stres ettin bu ay ve yumurtlama gunlerin sasti. Adet sokturucuyu duzenli 10 gun kullan 3-4 gun sonra adet olman gerekiyor. Fazla da strese gelmez bu bebeler hesap kitaptan uzak dur:)
Bugün 10 gün oldu hala adet olmadım. Söktürücüyü de 5 gündür içiyorum. Hala ne adet ne de hamilelik belirtim var. Gece kasıklarımdan gurultu ve sesler geliyor. Ayrıca kabız da oldum ve gazım da var bu aralar baya. Bebek yoksa neden böyle oluyor hiç anlamıyorum :(

Bugün 10 gün oldu hala adet olmadım. Söktürücüyü de 5 gündür içiyorum. Hala ne adet ne de hamilelik belirtim var. Gece kasıklarımdan gurultu ve sesler geliyor. Ayrıca kabız da oldum ve gazım da var bu aralar baya. Bebek yoksa neden böyle oluyor hiç anlamıyorum /(
Usutme ihtimalin yok mu? Sen ilac icmeye devam et ve bugun icinin rahat etmesi icin bir kan testi daha yap. Negatif cikarsa bu ay basarisiz demektir. Cunku 5 ocaktan bugune kadar 17 gun gecti ki bebek o zamana kadar coktan yerlesmis olurdu. Belirtilere kafayi takma onlar her seyden olur. Doktorun 17 ocakta yumurtan var dediyse o gunlerde iliskiye girmeniz gerekiyordu. Belli ki bu ay gec yumurtlamissin.

Usutme ihtimalin yok mu? Sen ilac icmeye devam et ve bugun icinin rahat etmesi icin bir kan testi daha yap. Negatif cikarsa bu ay basarisiz demektir. Cunku 5 ocaktan bugune kadar 17 gun gecti ki bebek o zamana kadar coktan yerlesmis olurdu. Belirtilere kafayi takma onlar her seyden olur. Doktorun 17 ocakta yumurtan var dediyse o gunlerde iliskiye girmeniz gerekiyordu. Belli ki bu ay gec yumurtlamissin.
hayır üşütmedim. kan testini yaptırdığımda ilişkiden 13 gün, gecikmemden de 6 gün geçmişti. Geç döllenme olmuşsa gözükmemiş olabilir dedi doktor o yüzden bebek varsa zarar vermeyecek bir söktürücü verdi. ilacın bitmesine daha 6 gün var ve ben sabırsızlıktan ölmek üzereyim

hayır üşütmedim. kan testini yaptırdığımda ilişkiden 13 gün, gecikmemden de 6 gün geçmişti. Geç döllenme olmuşsa gözükmemiş olabilir dedi doktor o yüzden bebek varsa zarar vermeyecek bir söktürücü verdi. ilacın bitmesine daha 6 gün var ve ben sabırsızlıktan ölmek üzereyim
O zaman hayirli haberlerini bekliyoruz.

Duphaston bitince adet oldum gebe değilim :KK43:
Canim aynı şey geçen ay benim basima gelmişti. Adetim 5gün gecti idrar testim silik cizgi olarak pozitif cıktı.tabi ben havalardayim. Emin olmak icin Cuma gunu kan testi verdim, pazartesi cikacak dediler. O haftasonu psikolojik olarak hep kendimi hamile gördüm. Ama pazartesi kan testi sonucum negatif cıkti. Adet olmayi bekledim hüzünle.ama yine bi umut vardi acaba gec mi döllendi diye? 12gün gecti hala tık yok. Bu sefer özel hastaneye gittim. Birdaha kan testi yaptirdim ve prolaktin hormonum yuksek cıktı. Bu yuzden adetim gecikiyomuş ve buyuzden gebe kalamıyomuşum. Hormonu düşürmek icin ilac verdi. Yani sıra tarlusal adet söktürücüyü verdi. 4gunde bitti. Ilac biteli 5gün olmustu ama hala gelen giden yok.cildiracaktim:) en sonunda adetim gectikten 25gun sonra geldi adetim cok sukur. Adet gunu doktora gittim. Beni yumurta takibine aldi, ve prolaktini dusurmek icin ilaca devam ediyorum. Adetim bitmek uzere bu ay cok umutlu doktorum. Insallah buay gebe kalabilirim.. Sana tavsiyem mutlaka erken teşhis icin bir doktora görün..

Canim aynı şey geçen ay benim basima gelmişti. Adetim 5gün gecti idrar testim silik cizgi olarak pozitif cıktı.tabi ben havalardayim. Emin olmak icin Cuma gunu kan testi verdim, pazartesi cikacak dediler. O haftasonu psikolojik olarak hep kendimi hamile gördüm. Ama pazartesi kan testi sonucum negatif cıkti. Adet olmayi bekledim hüzünle.ama yine bi umut vardi acaba gec mi döllendi diye? 12gün gecti hala tık yok. Bu sefer özel hastaneye gittim. Birdaha kan testi yaptirdim ve prolaktin hormonum yuksek cıktı. Bu yuzden adetim gecikiyomuş ve buyuzden gebe kalamıyomuşum. Hormonu düşürmek icin ilac verdi. Yani sıra tarlusal adet söktürücüyü verdi. 4gunde bitti. Ilac biteli 5gün olmustu ama hala gelen giden yok.cildiracaktim:) en sonunda adetim gectikten 25gun sonra geldi adetim cok sukur. Adet gunu doktora gittim. Beni yumurta takibine aldi, ve prolaktini dusurmek icin ilaca devam ediyorum. Adetim bitmek uzere bu ay cok umutlu doktorum. Insallah buay gebe kalabilirim.. Sana tavsiyem mutlaka erken teşhis icin bir doktora görün..
Hamilelik takvimini görünce hikayenin sonu mutlu Son diye düşündüm

Kizlar ben sogan kurune basladim. Adet tarihim en son 17 aralik. Ocak 16 ve 19 da korunarak iliski olmasina ragmen adet olmayinca vaktinde suphendim 25 ocakta kan testim:0, 1 subatta kan testim:1.9 cikti ama bende hala gelen giden yok. Bu nedenle sogan kurume basladim doktor ve ebeye gore hamilelik durumum yok ama neden gecikti anlamadim. Sizin fikriniz var mi? Pts yine gidip kan vercem bakalim..

Back