- 21 Ocak 2016
- 8
- 0
- 1
- Konu Sahibi Bayan Lacivert
Oncelikle en son adetim 12 aralık. 32 günde bir adet oluyorum. 5ocakta eşimle ilişkiye girdik 12ocakta adet olmam lazımdı olmayınca 18ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugun 21i oldu hala adet olmadım. doktor adet söktürücü verdi (duphaston) 10gün içinde ilaç seni kanatmazsa gec döllenme olabilir yada gebelik yoksa arastırırız dedi nedenini. umut doğdu içime size tarihleri verdim sizce bamile olabilir miyim gec gebelik olabilir mi? Ama geç gebelik olsa bile 5inde ilişkiye girdim taaa 18inde yapılan kan testi yanılır mı ki?
Ayrıca ben normalde adet olacağım zaman hissederim. Benim aldığım bir koku yayılır üzerimden ve anlarım birkaç güne adet olacağımı. Hiç yanılmadım şu ana kadar. Ve o kokuyuda almıyorum kendimde. Ne adet belirtim var ne de hamilelik belirtilerim var. Hiçbir belirtim yok yok kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum...
Ayrıca ben normalde adet olacağım zaman hissederim. Benim aldığım bir koku yayılır üzerimden ve anlarım birkaç güne adet olacağımı. Hiç yanılmadım şu ana kadar. Ve o kokuyuda almıyorum kendimde. Ne adet belirtim var ne de hamilelik belirtilerim var. Hiçbir belirtim yok yok kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum...
Son düzenleme: