Geç döllenme mi ?

İlk defa bu kadar gecikti olsa testte çıkar diyorum ama bir yandan da geç döllenme ihtimalini de düşünüyorum inşallah vardır
Merhaba kan testi yaptınız mı bende aynı durumdayım bugün 3. Günüm reglim günü hayatta aksamaz ama kan da dün negatif gördüm kasık ve bel ağrısı yaşıyorum

Yok henüz yapmadım bugün gecikmenin 6.gunu sadece dediğim gibi adet günü ve 5 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bekliyorum hala

Bence yerleşme kanaması olabilir. Benim adetimin üstünden 14 gün geçti hiç lekelenme olmadı. Ama herkes onun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor

Bence yerleşme kanaması olabilir. Benim adetimin üstünden 14 gün geçti hiç lekelenme olmadı. Ama herkes onun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor
Adetime 7 gün varken gelmesi başka ne olabjlir bilmiyorum 3 4 damla geldi ve bitti biteli 24 saat oldu beyaz akıntım oluyor

Umarım öyledir Allahım herkesin gönlüne göre versin ben 9 gün geciktikten sonra regl oldum maalesef. Testler de kan da negatif çıkmıştı

Ben 9 gün gecikmeden sonra maalesef regl oldum
21. Günün gecikmesi bende regl oldum. Reglim 5 gün sürdü. 3 gün kırmızı kan 2 gün kahve lekelenme. Reglim biteli 6 gün oldu ama karnım çok büyüdü. Başlarda gaz ve ödemdir ne zamandır olmadım regl dedim ama yok. Karnım hala büyük garip şekilde ve göğsümde bir tık büyümüş hissediyorum. Aylardır aynı kilodayım. Kilo takibi de yaptım. Ama yok. Regl olup adet olan var mı? Yarın ilk idrarla test yapacağım yine

Benimde negatif 1.2 çıktı doktor bekleyelim ilaç vermim dedi

Benimde stres yaptım mı 10 gün gecikir. 2 3 gün daha bekle tekrar kaset test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…