Doktora gittiniz mi ? Ben gitmeyi düşünüyorum biraz daha gelmezseBen 10. Gün verdim negatif. 16.gun idrar testi negatif. Bugün 19 günü ve ilk kez böyle birşey yaşıyorum. Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum.
10.gun gecikmede gittim. Tüm değerlerim normal hormon tiroid prolaktin beta 1.20. stres yaşamadım. Ara sira bel ağrısı. Bazen anı üşüme. Sık idrara çıkma. Karın bölgem sanki büyüdü. Yüzümde bir sürü sivilce çıktı. Bilmiyorum 21. Gün tekrar idrar testi yapmayi düşünüyorumDoktora gittiniz mi ? Ben gitmeyi düşünüyorum biraz daha gelmezse
Garip gerçekten ya ilk defa böyle oluyor benimde Allah yardımcımız olsun10.gun gecikmede gittim. Tüm değerlerim normal hormon tiroid prolaktin beta 1.20. stres yaşamadım. Ara sira bel ağrısı. Bazen anı üşüme. Sık idrara çıkma. Karın bölgem sanki büyüdü. Yüzümde bir sürü sivilce çıktı. Bilmiyorum 21. Gün tekrar idrar testi yapmayi düşünüyorum
Testiniz hangi marka idi. benim de 19unda çatlama oldu adetim 6 gün geçti pozitife döner mi kiBenim gecikmenin 10.günü testim yeni pozitife dönmüştü. Ama kan versem muhakkak çıkardı… kan verdin mi ?
Sizin durum ne oldu bende aynı şeyi yaşıyorum merak ettimAdet günüm 23 mart gelmesi gerekiyordu. Adetlerim de düzenlidir. Pkos ya da pko da yok . Adetim 5 gün gecikince kan verdim negatif geldi. Şu an 7 gün gecikmesi var hala gelmedi. Geç döllenme mi bilmiyorum ama negatif gelince umudum kayboldu. Bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi ?
Prodoctor erken gebelik testiydi canım… belli olmaz ki ne diyeyimTestiniz hangi marka idi. benim de 19unda çatlama oldu adetim 6 gün geçti pozitife döner mi ki
Bende aynı durumdayım yumurtlama günümü bilmiyorum gunasiri ilişki oldu adet olmam gereken gün erken gebelik testi yaptım negatif kaset test yaptım belli belirsiz hayalet çizgi çıktı testin üzerinden 3 gün geçti hala olmadım inşallah gec döllenmedirProdoctor erken gebelik testiydi canım… belli olmaz ki ne diyeyim
Aynı şekilde benimde 2 gün geçti bekliyorum gelen giden yok ama regl sancım var testlerde negatif görmekten sıkıldımBende aynı durumdayım yumurtlama günümü bilmiyorum gunasiri ilişki oldu adet olmam gereken gün erken gebelik testi yaptım negatif kaset test yaptım belli belirsiz hayalet çizgi çıktı testin üzerinden 3 gün geçti hala olmadım inşallah gec döllenmedir
Benim de göğüslerimde dolgunluk var bi de çok az hassasiyet başladı sol kasigimda arada sızlama oluyor regl olana kadar umut varAynı şekilde benimde 2 gün geçti bekliyorum gelen giden yok ama regl sancım var testlerde negatif görmekten sıkıldım
Valla aynı belirtilerimiz canım ama regl döneminde de olağan şeyler o yüzden beklicez çare yokinşallah tutmustur tabi
Ben dün regl oldum canım. Bir hafta olsun bekle test yap istersen. İnşallah vardırSon durumunuz nedir adet oldunuz mu ben hala olmadım bi adet günü bi de adetten 4 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı
İlk defa bu kadar gecikti olsa testte çıkar diyorum ama bir yandan da geç döllenme ihtimalini de düşünüyorum inşallah vardırBen dün regl oldum canım. Bir hafta olsun bekle test yap istersen. İnşallah vardır
Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum. 20 yaşındayım.Çok şükür hiçbir sağlık sorunum yok. 9 aydır evliyim hiç korunmadım hep bebek yapmak istiyorduk evlendiğinizden beridir. 28 martta adet olmam gerekiyordu. Ki adetlerim aşırı düzenli günü gününe olurum. Şuan üzerinden 13 gün geçmiş durumda . 9 günde hem de erken gebelik testi yaptırdım hem kan tahlili ikisi de negatif çıktı. Kafam çok karıştı. Ara ara karnıma ve belime kramp giriyor. Akıntım çok Fazla ve iştahım çok açık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bayram dolayısıyla poliklinikler de kapalı. İlk defa bu durumu yaşıyorum. Geç döllenme de olabilir mi bilmiyorum. Arkadaşım adetinin üzerinden tam bi ay geçtikten sonra hamile olduğunu öğrenmişAdet günüm 23 mart gelmesi gerekiyordu. Adetlerim de düzenlidir. Pkos ya da pko da yok . Adetim 5 gün gecikince kan verdim negatif geldi. Şu an 7 gün gecikmesi var hala gelmedi. Geç döllenme mi bilmiyorum ama negatif gelince umudum kayboldu. Bu durumu yaşayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?