Geç Döllenme mi? Yine Hüsran mı?....

hemen umutsuzluga kapılma 8. Haftada bebegin kesesi ve kalp atımı görüldü belki seninde öyle olur iyi düşün iyi olsun

Bu cok ilginc gercekten...ben dusuklerinden sonra gittigimde tip fakultesi prof.lari once sperme bakariz demislerdi...1 Allahin kulunun akliba gelmenis mi sana tum testleri yapan dr.larin?hayir belki sorun yok ama aklinizda soru isareti kalmazdi

demekki tamamen arastirilmamis, neden once kusur kadinda araniyor, esinize de baktirin bakalim baska bir doktorada gorunun farkli bakis acisi iyidir bu durumlarda. Sorunun kaynagi tespit edilemediyse henuz onu aratirsinlar baska bir yonteme gecmeden once. Kolay gelsin

9 haftalık oldu ama maalesef sonuç yine hüsran. Önümüzdeki hafta kürtaj ya da ilaçla düşürme yönteminden birisiyle gebeliğim sonlandırılacak

9 haftalık oldu ama maalesef sonuç yine hüsran. Önümüzdeki hafta kürtaj ya da ilaçla düşürme yönteminden birisiyle gebeliğim sonlandırılacak
canımmmm vardır bi hayr diyelim, çok üzülüyor ınsan ama hayırlsı diyebilmek lazım, demek ki sağlıklı olmayacaktı ki, olmadı. diyelim. En kısa zamanda sağlıklı bi gebelikle kucagına alırısın inşallah bebişini. Sebep olarak ne deedi dr canım?

Herhangi bir sebep söylenmedi. İkinci düşükte bütün testlerimi yaptirmistim hiçbir sorun çıkmadı. Geçen hafta kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…