• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme mi eğer öyleyse 2 haftalık mi geç döllenme oluyo

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melikedfrn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
3
2
1
28
Kızlar 11 Aralık son adet tarihim 30 Aralık yumurtlama 13 ocak 89 17 Ocak 655 20 ocak 1986 beta değeri son adete göre 6 haftalık hangisini baz alacğım Dr daha gitmedim 2 hafta sonra gel dedi

Kızlar 11 Aralık son adet tarihim 30 Aralık yumurtlama 13 ocak 89 17 Ocak 655 20 ocak 1986 beta değeri son adete göre 6 haftalık hangisini baz alacğım Dr daha gitmedim 2 hafta sonra gel dedi
Hayırlı olsun son adere göre hesaplanıyor . Birde betanız baya yüksek doktor sanırım direk kalp atısına cagırdı

Hayırlı olsun son adere göre hesaplanıyor . Birde betanız baya yüksek doktor sanırım direk kalp atısına cagırdı
Ayy inşallah görürüm canım keseyi kalp atışını falan duyarız yumurtlamaya göre 3 haftalık ama beta daha yüksek çıkıyor çok arada kaldım onun için fikir almak istedim

Ayy inşallah görürüm canım keseyi kalp atışını falan duyarız yumurtlamaya göre 3 haftalık ama beta daha yüksek çıkıyor çok arada kaldım onun için fikir almak istedim
11 Aralık olarak baz almanız lazım. Kesenin boyutuna göre doktor haftasını güncelleyecektir ama eksi veya artı 3-4 gün olur. Sağlıkla gelsin 🧿

Back