- 9 Eylül 2023
- 47
- 14
- 8
- 30
- Konu Sahibi Gulsahkizil
-
Nasıl geç döllenme 4 hafta farkediyo oraya takıldım ben o kadar farketmezArkadaşlar adet tarihime göre 9 haftalık hamile olmam gerekiyor bugünde sağlık ocağından 9 haftalık hamilesin diye aradılar yalnız cuma günü gittim hastaneye kese göründü 10 mm ama doktor bebek kaç haftalık kaç mm söylemedi 2 hafta sonra gel dedi benim anladığım kadarda ultrason görüntüsüne bakınca kesede nokta dahi görünmüyo geç döllenme nerden baksan 4 hafta farkediyo bu kadar farkeder mi boş gebelik olma ihtimali var mı?
Geç dollenme olunca tarihler dogru olmuyor malesef bekleyin sabirla hemen kestirip atmayin sakin benimde gec dollenme olmuştu 6 haftalik olmasi gerekirseb 3haftalikdiArkadaşlar adet tarihime göre 9 haftalık hamile olmam gerekiyor bugünde sağlık ocağından 9 haftalık hamilesin diye aradılar yalnız cuma günü gittim hastaneye kese göründü 10 mm ama doktor bebek kaç haftalık kaç mm söylemedi 2 hafta sonra gel dedi benim anladığım kadarda ultrason görüntüsüne bakınca kesede nokta dahi görünmüyo geç döllenme nerden baksan 4 hafta farkediyo bu kadar farkeder mi boş gebelik olma ihtimali var mı?
Şuan 9 haftalık olması gerekiyo ultrasonda görülmedi bebek eğer 5 yada 6 haftalık olsa görünürdü demekki 5 haftadan küçük o yüzden 4 hafta farkediyoNasıl geç döllenme 4 hafta farkediyo oraya takıldım ben o kadar farketmez
Bana olumsuz etkisi yok ama aslında istenmeyen bi gebelikti 1 buçuk yaşında oğlum var emziriyorum o yüzden istemiyorum ama varsada tabiki yapacak bisey yok ama gönlüm boş gebelik olmasından yana ikisini birden yetememekten korkuyorumBazen kese de sonradan gorulebiliyor bebis bence biraz daha bekleyin size olumsuz bir etkisi yok ise
Yarın gidecem daha gitmedimCanım gittin mi bir daha doktora
Hayırlı olsun inşallah. Bata göre kaç olması gerekiyorduArkadaşlar hastaneye gttim geç döllenme olmuş 7 haftalık kalp atışınıda duyduk
Yok beta demedim canım. Adete göre demek istedim. Bata dediğim oKan tahlili istemedi bebek görününce
Yok beta demedim canım. Adete göre demek istedim. Bata dediğim o
Benim adetim 13 gün geciktikten sonra betam 58 çıktı günün gecmemis ya o yüzden cıkmamıs olabilirKizlar bisi sorucam reglime 10 gun var bulanti halsizlik ve uyku hali var test yaptim cikti ama kan testinde cikmiyo neden acabaEki Görüntüle 3312297
Hayırlı olsun. Geç döllenme olup olmadığı Dr a gittiğinizde Dr un söylediği hafta adet tarihinizle uymazsa ozamn geç döllenme diyebilirzKızlar benimde Eylül'ün 28 de adet tarihimdi ama olmadm dün kan verdim değerim fotoğraf assagiya ekledim sizce normal mi geç döllenmeden mi kaynaklanıyor
Sonucuz ne oldu acaba?Kizlar bisi sorucam reglime 10 gun var bulanti halsizlik ve uyku hali var test yaptim cikti ama kan testinde cikmiyo neden acabaEki Görüntüle 3312297
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Geç döllenme olup olmadığı Dr a gittiğinizde Dr un söylediği hafta adet tarihinizle uymazsa ozamn geç döllenme diyebilirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?