• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme mi boş gebelik mi?

Gulsahkizil

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2023
47
14
8
30
Arkadaşlar adet tarihime göre 9 haftalık hamile olmam gerekiyor bugünde sağlık ocağından 9 haftalık hamilesin diye aradılar yalnız cuma günü gittim hastaneye kese göründü 10 mm ama doktor bebek kaç haftalık kaç mm söylemedi 2 hafta sonra gel dedi benim anladığım kadarda ultrason görüntüsüne bakınca kesede nokta dahi görünmüyo geç döllenme nerden baksan 4 hafta farkediyo bu kadar farkeder mi boş gebelik olma ihtimali var mı?

Eklentiler

• IMG-20230922-WA0001.jpeg
    IMG-20230922-WA0001.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 550
Arkadaşlar adet tarihime göre 9 haftalık hamile olmam gerekiyor bugünde sağlık ocağından 9 haftalık hamilesin diye aradılar yalnız cuma günü gittim hastaneye kese göründü 10 mm ama doktor bebek kaç haftalık kaç mm söylemedi 2 hafta sonra gel dedi benim anladığım kadarda ultrason görüntüsüne bakınca kesede nokta dahi görünmüyo geç döllenme nerden baksan 4 hafta farkediyo bu kadar farkeder mi boş gebelik olma ihtimali var mı?
Nasıl geç döllenme 4 hafta farkediyo oraya takıldım ben o kadar farketmez

Geç dollenme olunca tarihler dogru olmuyor malesef bekleyin sabirla hemen kestirip atmayin sakin benimde gec dollenme olmuştu 6 haftalik olmasi gerekirseb 3haftalikdi

Bazen kese de sonradan gorulebiliyor bebis bence biraz daha bekleyin size olumsuz bir etkisi yok ise

Bazen kese de sonradan gorulebiliyor bebis bence biraz daha bekleyin size olumsuz bir etkisi yok ise
Bana olumsuz etkisi yok ama aslında istenmeyen bi gebelikti 1 buçuk yaşında oğlum var emziriyorum o yüzden istemiyorum ama varsada tabiki yapacak bisey yok ama gönlüm boş gebelik olmasından yana ikisini birden yetememekten korkuyorum

Kizlar bisi sorucam reglime 10 gun var bulanti halsizlik ve uyku hali var test yaptim cikti ama kan testinde cikmiyo neden acaba
IMG-20231003-WA0005.jpg

Kızlar benimde Eylül'ün 28 de adet tarihimdi ama olmadm dün kan verdim değerim fotoğraf assagiya ekledim sizce normal mi geç döllenmeden mi kaynaklanıyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-12-12-45-53-63_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    Screenshot_2023-10-12-12-45-53-63_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 254
Back