• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme mi acaba ??

Mammamia2

Aşk yeniden💙❤️24.08.2023
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
5.777
7.711
198
merhaba hanımlar baştan anlatayım şimdi size benim eşimde varikosel problemi vardı 8 ay önce ameliyat oldu değerler çok yavaş yükseliyor ileri hız sıfır, sperm sayısı 16 milyon ve morfoloji %2 normal. 2 buçuk yıllık evliyiz neredeyse bu süreçte neredeyse hiç korunmadık ama hiçbir gebelik geçirmedim. şimdi folik asit kullanmaya başladım eşimde sperm arttırıcı bir şeyler içmeye kullanmaya falan başladı 2 aydır. adetim tam 8 gün gecikti hiçbir adet belirtim yok. gebelik testi yaptım negatif çıktı hep farklı markaların sadece biri hafif çok hafif silikti.

sorum şu acaba geç döllenme olabilir mi olduysa? geç döllenme ise ne zman kan testi yaptırsam sonuç alırım acaba?

bu durumu yaşayan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevineceğim zira benim kafa gitti düşünmekten:KK8:

Canım bnm de 6 gün geçikmisti hep negatif çıkıyordu sonra adet oldum ve eşimin varikosel olduğunu öğrendik 6 ay oldu ameliyat olalı ama hala hamilelik olmadı inşallah senin vardır canım

Adetleriniz duzensizse gec dollenme olabiliyor o da dusuk ihtimal bu gec dollenme olayinin bu forumda bilinmedigini dusunuyorum adet gecikmesi yasayip negatif cikan arkadaslar hemen gec dollenme deyip umutlaniyor gec dollenme tamamen adet duzensizligiyle alakaliymis bizzat doktorun soyledigi sey bu normal adet dongusu 28 gun kabul edilir yumurta ona gore olusur adeti 21 gun dongusunde olan var 35lere cikan var bununla alakali ama gec dollenme olsa dahi adet geciktiginde kan testi net sonuc verir aklinizda kalmamasi acisindan kan testi yaptirabilirsiniz ama sahsi fikrim hamile oldugunuzu dusunmuyorum

Canım bnm de 6 gün geçikmisti hep negatif çıkıyordu sonra adet oldum ve eşimin varikosel olduğunu öğrendik 6 ay oldu ameliyat olalı ama hala hamilelik olmadı inşallah senin vardır canım
Varikosel sabır gerektiren bi rahatsızlık canım inşallah olur hepimizin bebişleri bakalım neler olacak :) bekliyoruz

Adetleriniz duzensizse gec dollenme olabiliyor o da dusuk ihtimal bu gec dollenme olayinin bu forumda bilinmedigini dusunuyorum adet gecikmesi yasayip negatif cikan arkadaslar hemen gec dollenme deyip umutlaniyor gec dollenme tamamen adet duzensizligiyle alakaliymis bizzat doktorun soyledigi sey bu normal adet dongusu 28 gun kabul edilir yumurta ona gore olusur adeti 21 gun dongusunde olan var 35lere cikan var bununla alakali ama gec dollenme olsa dahi adet geciktiginde kan testi net sonuc verir aklinizda kalmamasi acisindan kan testi yaptirabilirsiniz ama sahsi fikrim hamile oldugunuzu dusunmuyorum
geç döllenmeden şu yüzden şüphelendim doktor bana adet tarihimi ve düzenli olup olmadığımı sordu düzenli dedim, sonra bana geç döllenme olabilir dedi yumurtlama evresi herkesin değiştiği için böyle dediğini düşündüm o zaman. kız kardeşimin adet dönemleri hep düzenlidir ama onunda geç döllenme idi o yüzden acaba dedim ama haklısın olmaya da bilir ola da bilir bizimkisi bir fikir danışmak bir umut işte.. kan testi yaptırayım o halde bi iki gün daha bekleyip. bana belli olmaz kafama eserse hemen de yaptırabilirim;) aklımı meşgul etmesinden iyidir :)

geç döllenmeden şu yüzden şüphelendim doktor bana adet tarihimi ve düzenli olup olmadığımı sordu düzenli dedim, sonra bana geç döllenme olabilir dedi yumurtlama evresi herkesin değiştiği için böyle dediğini düşündüm o zaman. kız kardeşimin adet dönemleri hep düzenlidir ama onunda geç döllenme idi o yüzden acaba dedim ama haklısın olmaya da bilir ola da bilir bizimkisi bir fikir danışmak bir umut işte.. kan testi yaptırayım o halde bi iki gün daha bekleyip. bana belli olmaz kafama eserse hemen de yaptırabilirim:KK66: aklımı meşgul etmesinden iyidir :)
bende herkes gec dollenmeden dolayi gebelik haftam farkliymis yazdiklari icin doktoruma sormustum detayli ultrasonda haftasiyla uyumlu mu gec dollenme olmus mudur filan diye o zaman anlatmisti ne demek oldugunu adet duzensizliklerinde haliyle yumurtlama tarihi degisebiliyo tabiki o yuzden gebelik haftasinda 7 gun kadar oynama olabiliyomus ama adet geciktiyse hemen kan sonuc verir idrara guvenmemek gerek umarim istediginiz sonucu alirsiniz

bende herkes gec dollenmeden dolayi gebelik haftam farkliymis yazdiklari icin doktoruma sormustum detayli ultrasonda haftasiyla uyumlu mu gec dollenme olmus mudur filan diye o zaman anlatmisti ne demek oldugunu adet duzensizliklerinde haliyle yumurtlama tarihi degisebiliyo tabiki o yuzden gebelik haftasinda 7 gun kadar oynama olabiliyomus ama adet geciktiyse hemen kan sonuc verir idrara guvenmemek gerek umarim istediginiz sonucu alirsiniz
teşekkür ederim canım sağolasın inşallah :)

sabah gebelik yaptım yine negatif ve artık 9 güüüün oldu çok sıkıldım beklemekten ne olacaksa olsun artıkınn...:KK53::işsiz:

merhaba hanımlar baştan anlatayım şimdi size benim eşimde varikosel problemi vardı 8 ay önce ameliyat oldu değerler çok yavaş yükseliyor ileri hız sıfır, sperm sayısı 16 milyon ve morfoloji %2 normal. 2 buçuk yıllık evliyiz neredeyse bu süreçte neredeyse hiç korunmadık ama hiçbir gebelik geçirmedim. şimdi folik asit kullanmaya başladım eşimde sperm arttırıcı bir şeyler içmeye kullanmaya falan başladı 2 aydır. adetim tam 8 gün gecikti hiçbir adet belirtim yok. gebelik testi yaptım negatif çıktı hep farklı markaların sadece biri hafif çok hafif silikti.

sorum şu acaba geç döllenme olabilir mi olduysa? geç döllenme ise ne zman kan testi yaptırsam sonuç alırım acaba?

bu durumu yaşayan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevineceğim zira benim kafa gitti düşünmekten:KK8:

Böyle çok takmayın. İllaki bir gün olacak. Stress çok önemli bir faktör. Birde canım hemen tek bir sperm testine mi ameliyat oldu eşin. Bu sperm testi düzen lab dışında pek güvenilir değil.

canım ameliyat olmadan çok sene önce bekarken de böyle bir sorun olduğunu söylemiş doktor ama henüz ameliyat olma falan demiş o da olmamış seneler sonra unutmuş bile sonra doktora gidince çıktı zaten emin olduk hemen güvenilir bir yerde yaptırmıştık testi. valla çok takıyorum canım bazen unutsam da çoğu zman aklımda inan ki..

Back