Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme,lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sugarbabe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
4
2
32
Kızlar benm adetim düzensizdir ama 35 i baz alırsam bugün 19 gün gecikmiş oluyor.döngümün 53. Günündeyim 5 ve 12. Günlerde kan testim 1.20 yani negatif çıktı.kanda negatif çıkınca söktürücü aldım.dğn son hap günümdü ama içime kurt düştü içmedim.ve dün akşam bi ıslanma oldu.dedim heralde adet oldum.baktım pembe bi akıntı.ama akıntıdan daha sıvı.damla şeklinde gelmiş biraz.sonra adet mi yerleşme mi anlam veremedim.pet koydum ama ne gelen var ne giden.bunları yaşayan var mı.uzun oldu kusura bakmayın.

Belki adet olacaksınızdır belirtisi gelmiştir. Yakın zamanda test yaptınız mı ?

Ben de gecikmemin 8. Günündeyim Perşembe dediğiniz gibi pembe akını geldi son iki gündür de lekelenmem var bakalım hayırlısı doktor rahim kalınlaşmış ya adet ya gebelik dedi Cuma günü. Pazartesi kan testim normalde 0.1 çıkarken 0.26 çıkmıştı cuma da 1.20 çıkmıştı yaşadığımız yerleşme kanamasıysa ondan sonra artabilir hcg. Beklemekten başka çare yok

19 günün sonunda ,bu yazıyı yazdıktan 2 saat sonra hasta oldum.hemde test yapmak için tuvalete girdiğimde.. hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…