Geç Döllenme ise Gebelik Ne Zaman Anlaşılır?

Byn_Ckc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
303
393
Merhaba arkadaşlar, 1 haftadır bel ağrısı, baş ağrısı, iştahsızlık, dalgınlık, hafif kasık agrilari, beyaz kokusuz akinti, egilince,gerilince ve hapsurunca kasikta batma, yorgunluk var. İlk adet olacağım için diye düşündüm ama su gün itibariyle 4 gün gecikme oldu. İlk evde duran bir testi yaptım. Sanki çooook hafif bir silik çizgi vardı ya da bana öyle geldi. Daha sonra Bebe time test yaptım fakat herkes testin hatalı olduğunu yazmış. Bugün iki farklı markanın iki test yaptım yine negatif. Fakat hala adet olacak gibi hissetmiyorum. Ve is yaptıkça belim sanki kopuyor agridan aglayasim geliyor o derece. Ve is yaparken kendimi zorlayınca 1-2 damla kahverengi akinti geliyor. Daha önceki Gebeliğimde de hissetmistim ve 7.gün de 2.çizgi silik çıkmıştı gebeydim ama düşük tehlike vardı yine aynı kahverengi akintilar geliyordu. Simdi sorum şu sizce geç döllenme olabilir mi ve eğer öyleyse ne zaman anlayabilirim ?

Geç döllenme demek gec yumurtlama demektir. Yumurtladıktan 15 gun sonra ya da korunmasiz iliskiden 15 gun sonra hassas idrar testlerle cikar. Fakat gatantisi yok tabiii... Benim 5 gun gecikti idrar testi negatif. Kesin sonuc kan testinde canim

Çok teşekkürler cnm cevabın için zaten Allah katından cevap aldım adet oldum :KK48:
Hayirlisi olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah :-)

benim de geç döllenmeydi ama 2 kere istifra, sol kasıkta şiddetli ağrı, idrarımın kokması, ve müşhiş bir diş ağrısıyla tahmin ettim. idrar testi negatif çıktı. adetim de düzensizdi zaten ama son 4 ay düzenliydi. bi ihtimal dedim kan tahlili yaptırdım, sonuç pozitif. Şoka girmiştim resmen. Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Amin ..

benim de geç döllenmeydi ama 2 kere istifra, sol kasıkta şiddetli ağrı, idrarımın kokması, ve müşhiş bir diş ağrısıyla tahmin ettim. idrar testi negatif çıktı. adetim de düzensizdi zaten ama son 4 ay düzenliydi. bi ihtimal dedim kan tahlili yaptırdım, sonuç pozitif. Şoka girmiştim resmen. Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Amin ..
Cnm ben de 14 gün geciktim geçen haftalar tüm agrim vardi geçti ama idrar testleri negatif nsl ki idrar da çıkmayıp kanda çıktı ve kaç gün geciktin benim de duzensiz

X