Merhaba ben daha once de soru olarak sordum adetımın geciktigı ilk gun test yaptım hemen aynı anda 2. Bı cızgı cıktı fakat asırı cok sılık zor gozukrn bısey fotograf bır once kı sorum da var neyse ben 3. Gun tekrar yaptım ama bısey cıkmadı testte benım suan gecikmemın 10. Günü Normalde adetım 3 4 gun gecikir bazen ama o donem asırı adet belirtısı olur bende goguslerım cok sıser acır suan o yok sadece arada sefaf akıntı oluyor ve sankı ara ara kasıkta batma hıssı soruma gelecek olursak da arastırdıgım kadarıyla gec dollenme oldugunda gecikmeden 15 hatta 20 gun sonra ogrenılıyomus 10. Gun bıle yaptıgı testte kan testı dahil negatıf gorup 20. Gun de pozitif goren kısıler oluyomus bu dogru mu yasayan var mı burada bunu kızlar bılgı versenız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gec döllenme ile ilgili olabılır mi
- Konu Sahibi Ardenimli
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #geçdöllenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Neyini anlamadın 2 cızgı ıste bazen sadece tatmin olmak ıcın soruyorsunuz gıbı gelıyor bıde konumun altına paylasıyosunuz bunu sankı nispet gıbı. Hayır yani 2 cızgı nın pozitif oldugunu bılmıyosan doguma hıcKızlar regl günüm altı gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Tatmin olunacak birşey yok bunda ben ilk defa deniyorum arkadaşlarima ilk attığım zmn kesin birşey söylemediler bende burda paylaşıp sormak istedim Allah isteyen herkeze nasip etsinNeyini anlamadın 2 cızgı ıste bazen sadece tatmin olmak ıcın soruyorsunuz gıbı gelıyor bıde konumun altına paylasıyosunuz bunu sankı nispet gıbı. Hayır yani 2 cızgı nın pozitif oldugunu bılmıyosan doguma hıc
- 4 Mart 2022
- 762
- 706
- 33
Belli ki ben sizin kadar sanslı degılım ıste hanımefendi bunu benım postumun altına sormak yerine benzer bı soruda paylassaydınız keske. Neyse hayırlı olsun umarım saglıkla kucagınıza da alınTatmin olunacak birşey yok bunda ben ilk defa deniyorum arkadaşlarima ilk attığım zmn kesin birşey söylemediler bende burda paylaşıp sormak istedim Allah isteyen herkeze nasip etsin
Kusura bakmayın bilmiyordum inanın benim bir bilgim de yok fazla dediğim gibi inşallah sizede nasip olurBelli ki ben sizin kadar sanslı degılım ıste hanımefendi bunu benım postumun altına sormak yerine benzer bı soruda paylassaydınız keske. Neyse hayırlı olsun umarım saglıkla kucagınıza da alın
yeminle her yazının altina ozellikle nispet olarak foto paylasiyor her forumda var bilerek soruyor nispet yapiyor insanlaraNeyini anlamadın 2 cızgı ıste bazen sadece tatmin olmak ıcın soruyorsunuz gıbı gelıyor bıde konumun altına paylasıyosunuz bunu sankı nispet gıbı. Hayır yani 2 cızgı nın pozitif oldugunu bılmıyosan doguma hıc
yeminle her yazının altina ozellikle nispet olarak foto paylasiyor her forumda var bilerek soruyor nispet yapiyor ınsanlara her
Her hamıle kalan dogurmuyor haberı yok galıba allahtan korkusu da yok ayrıcayeminle her yazının altina ozellikle nispet olarak foto paylasiyor her forumda var bilerek soruyor nispet yapiyor insanlara
ben kadin oldugunu dusunmuyorum bile akli dengesi bozukHer hamıle kalan dogurmuyor haberı yok galıba allahtan korkusu da yok ayrıca
Canım geçen sene adetimin 45.gununde silik çizgi cıkmıstı kaset testte, 30 35 ila arasıydı regl dogum o zamanlar.Her hamıle kalan dogurmuyor haberı yok galıba allahtan korkusu da yok ayrıca
DöngümCanım geçen sene adetimin 45.gununde silik çizgi cıkmıstı kaset testte, 30 35 ila arasıydı regl dogum o zamanlar.
Ben hala adet olmadım ıkımcı Ay geldı oldugunu sanmıyorum gebelık gercıCanım geçen sene adetimin 45.gununde silik çizgi cıkmıstı kaset testte, 30 35 ila arasıydı regl dogum o zamanlar.
Hmm o zaman kistt falan olabilir yani öyle tahmin yapabiliyorumBen hala adet olmadım ıkımcı Ay geldı oldugunu sanmıyorum gebelık gercı
- 25 Haziran 2022
- 61
- 55
- 18
- 31
Merhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim . Aynı durumdayımBen hala adet olmadım ıkımcı Ay geldı oldugunu sanmıyorum gebelık gercı
Ben hala olamadım ve merak ettıgım ıcın bır umut test yapıyorum testte 2 gundur cıft cızgı cıkıyor bende saskınım bu duruma gecikmenın 26. Gunu bugun ve testler de cıft cıkmaya basladı yarın kontrole gıdıyorum bakalım ne cıkacakMerhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim . Aynı durumdayım
Ya çok sevindim geç döllenme demek ki inşallah sağlıklı bir gebeliktir kese bebek kalp atışı görene kadar ve doktor maşallah güzel gidiyor diyene kadar kimseye söylemeyinBen hala olamadım ve merak ettıgım ıcın bır umut test yapıyorum testte 2 gundur cıft cızgı cıkıyor bende saskınım bu duruma gecikmenın 26. Gunu bugun ve testler de cıft cıkmaya basladı yarın kontrole gıdıyorum bakalım ne cıkacak
- 25 Haziran 2022
- 61
- 55
- 18
- 31
Ayy inşallah vardır suan kendimde var gibi sevindim vallahi ama benim senden tek farkım adet gunu yumurtladım ben yani 14 gun önce yumurtladım cok enteresan birşekilde :) insallah bende olmamda gec döllenme olur saglıklı bir şekilde . Bence seninde oyle olduBen hala olamadım ve merak ettıgım ıcın bır umut test yapıyorum testte 2 gundur cıft cızgı cıkıyor bende saskınım bu duruma gecikmenın 26. Gunu bugun ve testler de cıft cıkmaya basladı yarın kontrole gıdıyorum bakalım ne cıkacak
Valla bilmiyorum ben kan testı vermedım henuz ama ıdrar da pozitif goruyorum 2 gundur ınsallah nasıp olur darısı da tum isteyenlereYa çok sevindim geç döllenme demek ki inşallah sağlıklı bir gebeliktir kese bebek kalp atışı görene kadar ve doktor maşallah güzel gidiyor diyene kadar kimseye söylemeyin