• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec döllenme ile ilgili olabılır mi

Ardenimli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
52
40
8
29
Merhaba ben daha once de soru olarak sordum adetımın geciktigı ilk gun test yaptım hemen aynı anda 2. Bı cızgı cıktı fakat asırı cok sılık zor gozukrn bısey fotograf bır once kı sorum da var neyse ben 3. Gun tekrar yaptım ama bısey cıkmadı testte benım suan gecikmemın 10. Günü Normalde adetım 3 4 gun gecikir bazen ama o donem asırı adet belirtısı olur bende goguslerım cok sıser acır suan o yok sadece arada sefaf akıntı oluyor ve sankı ara ara kasıkta batma hıssı soruma gelecek olursak da arastırdıgım kadarıyla gec dollenme oldugunda gecikmeden 15 hatta 20 gun sonra ogrenılıyomus 10. Gun bıle yaptıgı testte kan testı dahil negatıf gorup 20. Gun de pozitif goren kısıler oluyomus bu dogru mu yasayan var mı burada bunu kızlar bılgı versenız

Kızlar regl günüm altı gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221202_162950.jpg
    IMG_20221202_162950.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 672
Kızlar regl günüm altı gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Neyini anlamadın 2 cızgı ıste bazen sadece tatmin olmak ıcın soruyorsunuz gıbı gelıyor bıde konumun altına paylasıyosunuz bunu sankı nispet gıbı. Hayır yani 2 cızgı nın pozitif oldugunu bılmıyosan doguma hıc

Neyini anlamadın 2 cızgı ıste bazen sadece tatmin olmak ıcın soruyorsunuz gıbı gelıyor bıde konumun altına paylasıyosunuz bunu sankı nispet gıbı. Hayır yani 2 cızgı nın pozitif oldugunu bılmıyosan doguma hıc
Tatmin olunacak birşey yok bunda ben ilk defa deniyorum arkadaşlarima ilk attığım zmn kesin birşey söylemediler bende burda paylaşıp sormak istedim Allah isteyen herkeze nasip etsin

Yaşamadım ama şuan 10 gün gecikmeyle en azından kanda çıkması lazm kan vermedysenz bi kan verip netlestrin bence test önce silik sonra negatif çıkması olmadığı anlamına gelyr ama içiniz rahat etmesi için bence kan verin

Tatmin olunacak birşey yok bunda ben ilk defa deniyorum arkadaşlarima ilk attığım zmn kesin birşey söylemediler bende burda paylaşıp sormak istedim Allah isteyen herkeze nasip etsin
Belli ki ben sizin kadar sanslı degılım ıste hanımefendi bunu benım postumun altına sormak yerine benzer bı soruda paylassaydınız keske. Neyse hayırlı olsun umarım saglıkla kucagınıza da alın

Belli ki ben sizin kadar sanslı degılım ıste hanımefendi bunu benım postumun altına sormak yerine benzer bı soruda paylassaydınız keske. Neyse hayırlı olsun umarım saglıkla kucagınıza da alın
Kusura bakmayın bilmiyordum inanın benim bir bilgim de yok fazla dediğim gibi inşallah sizede nasip olur 😊

yeminle her yazının altina ozellikle nispet olarak foto paylasiyor her forumda var bilerek soruyor nispet yapiyor insanlara

yeminle her yazının altina ozellikle nispet olarak foto paylasiyor her forumda var bilerek soruyor nispet yapiyor ınsanlara her

yeminle her yazının altina ozellikle nispet olarak foto paylasiyor her forumda var bilerek soruyor nispet yapiyor insanlara
Her hamıle kalan dogurmuyor haberı yok galıba allahtan korkusu da yok ayrıca

Merhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim . Aynı durumdayım
Ben hala olamadım ve merak ettıgım ıcın bır umut test yapıyorum testte 2 gundur cıft cızgı cıkıyor bende saskınım bu duruma gecikmenın 26. Gunu bugun ve testler de cıft cıkmaya basladı 😅 yarın kontrole gıdıyorum bakalım ne cıkacak

Ben hala olamadım ve merak ettıgım ıcın bır umut test yapıyorum testte 2 gundur cıft cızgı cıkıyor bende saskınım bu duruma gecikmenın 26. Gunu bugun ve testler de cıft cıkmaya basladı 😅 yarın kontrole gıdıyorum bakalım ne cıkacak
Ya çok sevindim geç döllenme demek ki 🥲❤️🧿 inşallah sağlıklı bir gebeliktir kese bebek kalp atışı görene kadar ve doktor maşallah güzel gidiyor diyene kadar kimseye söylemeyin ❤️❤️

Ayy inşallah vardır suan kendimde var gibi sevindim vallahi :D ama benim senden tek farkım adet gunu yumurtladım ben yani 14 gun önce yumurtladım cok enteresan birşekilde :) insallah bende olmamda gec döllenme olur saglıklı bir şekilde . Bence seninde oyle oldu

Ya çok sevindim geç döllenme demek ki 🥲❤️🧿 inşallah sağlıklı bir gebeliktir kese bebek kalp atışı görene kadar ve doktor maşallah güzel gidiyor diyene kadar kimseye söylemeyin ❤️❤️
Valla bilmiyorum ben kan testı vermedım henuz ama ıdrar da pozitif goruyorum 2 gundur ınsallah nasıp olur darısı da tum isteyenlere ❤️❤️🌸

Back