• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme ile hamilelik ne zaman ortaya çıkar?yaşayan bilen var mı?

Lamiumpurperium

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
4
1
1
34
Herkese merhabalar.. Ben bir yıllık evliyim.. En son 30 temmuzda adet oldum. 24 ağustosta hamilelik riski az olduğu için eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Benim adet döngüm 26 gün. Yani olası adet tarihim 25 ağustostu bugün 11 gün geçti ve hala adet olmadım. Normalde adetim çok düzenli o yüzden 11 gün gecikme beni oldukça şüphelendirdi. Bu yüzden defalarca gebelik testi yaptım kendim de eczacı olduğumdan bunu abartmış olabilirim :)fakat hepsinde negatif çıktı gebelik testi. Bununla beraber sık idrara çıkma, kasıklarımda ağrı, vajinal akıntıda artış, halsizlik ve hafif baş dönmesi gibi belirtiler yaşamaktayım. Yaptığım araştırmalar geç döllenme olduysa kanda dahi gebeliğin belli olması zaman alıyormuş.Bunu yaşayan ya da bilgisi olan var mı kaçıncı günde sonuç belli olur?

20 gun Gecikmeden sonra hamile oldugunu ogrenenleri okudum bu sitede. Kan tahlili yaptir. Negatif cikarsa ve adet olmazsan 1 hafta sonra testi yinele. Insaallah hamileyizdir

20 gun Gecikmeden sonra hamile oldugunu ogrenenleri okudum bu sitede. Kan tahlili yaptir. Negatif cikarsa ve adet olmazsan 1 hafta sonra testi yinele. Insaallah hamileyizdir

Allah herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Herkes eczanede bana sorarken bu soruları ben de buraya yazar oldum :) ben de kan tahlili için o yüzden acele etmedim. Yani geç döllenmede öğrenmek baya gecikiyormuş. Bi de bugün çok başım dönüyor resmen ayağımın altından yer çekiliyor. Bazı belirtilerimin psikolojik olduğunu düşünüyordum ama bu kadarı da fazla gelmeye başadı :)

Allah herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Herkes eczanede bana sorarken bu soruları ben de buraya yazar oldum :) ben de kan tahlili için o yüzden acele etmedim. Yani geç döllenmede öğrenmek baya gecikiyormuş. Bi de bugün çok başım dönüyor resmen ayağımın altından yer çekiliyor. Bazı belirtilerimin psikolojik olduğunu düşünüyordum ama bu kadarı da fazla gelmeye başadı :)
Göguslerinde hassasiyet ya da agri var mi ya da damarlanma? Bende hepsi var hatta pembe leke bile geldi 2 damla ama adet duzensizligim oldugu icin test yapmiyorum :(

Göguslerinde hassasiyet ya da agri var mi ya da damarlanma? Bende hepsi var hatta pembe leke bile geldi 2 damla ama adet duzensizligim oldugu icin test yapmiyorum :KK43:

Damarlanma var ama aşırı bi hassasiyet yok öyle goguslerimde. Adet duzensizligi de zor tabi yani yaniltabilir insanı. Allah hayirli sonuclar nasip etsin insallah ikimiz de hamileyizdir

slm arkadaşlar ya geç döllenme olduysa adet görülür mü bu üstüne görme olayı nedir benm adet olmadan bir gün önce eşimle ilişkim aldu ve o gun akıntım oldu yumurta çatlamasında olacak akıntı ve adetim çok erken oldu acaba olabilir mi geç döllenme çok meraktayım :(

Ben
Herkese merhabalar.. Ben bir yıllık evliyim.. En son 30 temmuzda adet oldum. 24 ağustosta hamilelik riski az olduğu için eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Benim adet döngüm 26 gün. Yani olası adet tarihim 25 ağustostu bugün 11 gün geçti ve hala adet olmadım. Normalde adetim çok düzenli o yüzden 11 gün gecikme beni oldukça şüphelendirdi. Bu yüzden defalarca gebelik testi yaptım kendim de eczacı olduğumdan bunu abartmış olabilirim :)fakat hepsinde negatif çıktı gebelik testi. Bununla beraber sık idrara çıkma, kasıklarımda ağrı, vajinal akıntıda artış, halsizlik ve hafif baş dönmesi gibi belirtiler yaşamaktayım. Yaptığım araştırmalar geç döllenme olduysa kanda dahi gebeliğin belli olması zaman alıyormuş.Bunu yaşayan ya da bilgisi olan var mı kaçıncı günde sonuç belli olur?

Ben bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı

Merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama bu durumda hamile miydiniz sonuç ne oldu paylaşabilir misiniz şu an aynı durum bende de var :) hamileyseniz bunu ne zaman ve ne şekilde öğrendiniz cevap verirseniz çook sevinirim :)

Back