S seminfam Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2024 38 2 1 34 Bugün 15:12 Konu Sahibi Konu Sahibi seminfam #1 Yumurtlama günümden 15 geçti adetime 3 gün var ama kan testi negatif yinede pozitife dönebilir mi yaşayan var mı bu durumu
Yumurtlama günümden 15 geçti adetime 3 gün var ama kan testi negatif yinede pozitife dönebilir mi yaşayan var mı bu durumu
H htbrk Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ocak 2025 10 2 1 20 Bugün 18:18 Konu Sahibi Konu Sahibi seminfam #2 seminfam .!.: Yumurtlama günümden 15 geçti adetime 3 gün var ama kan testi negatif yinede pozitife dönebilir mi yaşayan var mı bu durumu Genişletmek için tıkla... labilir size bir tavsiye regl olmadan kan testi vermeyin negatif çıksa strese girmeyin çok takmayın ozaman olacağını goreceksiniz
seminfam .!.: Yumurtlama günümden 15 geçti adetime 3 gün var ama kan testi negatif yinede pozitife dönebilir mi yaşayan var mı bu durumu Genişletmek için tıkla... labilir size bir tavsiye regl olmadan kan testi vermeyin negatif çıksa strese girmeyin çok takmayın ozaman olacağını goreceksiniz
A allein211 Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 140 24 13 25 Bugün 19:02 Konu Sahibi Konu Sahibi seminfam #3 htbrk .!.: labilir size bir tavsiye regl olmadan kan testi vermeyin negatif çıksa strese girmeyin çok takmayın ozaman olacağını goreceksiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba benim adetim 14 gün gecikti kaset teste pozitif kanda da 28 çıktı geç dölleme midir yoksa sağlıksız mıdır çok tedirgim
htbrk .!.: labilir size bir tavsiye regl olmadan kan testi vermeyin negatif çıksa strese girmeyin çok takmayın ozaman olacağını goreceksiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba benim adetim 14 gün gecikti kaset teste pozitif kanda da 28 çıktı geç dölleme midir yoksa sağlıksız mıdır çok tedirgim
aycnnderin Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 513 1 158 18 27 Bugün 19:05 Konu Sahibi Konu Sahibi seminfam #4 allein211 .!.: Merhaba benim adetim 14 gün gecikti kaset teste pozitif kanda da 28 çıktı geç dölleme midir yoksa sağlıksız mıdır çok tedirgim Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra kan verin iki katına çıkıyorsa geç döllenmedir düşüyorsa değildir
allein211 .!.: Merhaba benim adetim 14 gün gecikti kaset teste pozitif kanda da 28 çıktı geç dölleme midir yoksa sağlıksız mıdır çok tedirgim Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra kan verin iki katına çıkıyorsa geç döllenmedir düşüyorsa değildir
aycnnderin Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 513 1 158 18 27 Bugün 19:05 Konu Sahibi Konu Sahibi seminfam #5 allein211 .!.: Merhaba benim adetim 14 gün gecikti kaset teste pozitif kanda da 28 çıktı geç dölleme midir yoksa sağlıksız mıdır çok tedirgim Genişletmek için tıkla... aycnnderin .!.: 2 gün sonra kan verin iki katına çıkıyorsa geç döllenmedir düşüyorsa değildir Genişletmek için tıkla... Aynı hastanede aynı saatte vermeye özen gösterin
allein211 .!.: Merhaba benim adetim 14 gün gecikti kaset teste pozitif kanda da 28 çıktı geç dölleme midir yoksa sağlıksız mıdır çok tedirgim Genişletmek için tıkla... aycnnderin .!.: 2 gün sonra kan verin iki katına çıkıyorsa geç döllenmedir düşüyorsa değildir Genişletmek için tıkla... Aynı hastanede aynı saatte vermeye özen gösterin