• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME İÇİN ŞÜPHELİYİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Sila_mayis

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
10
2
6
27
Merhaba, 5 aylık evliyim, son adet tarihim 21 kasım-25 kasım arası. 4-6-10 Aralık tarihlerinde korunmasız ilişkimiz oldu. Çok sık idrara çıkıyorum ve halsizlik ile uyku hali var. 11 aralıkta hem kan hem idrar testi yaptım. İdrar negatif, BETA HGC DE 1,20 gözüktü. Benim daha önceki bthgc değerlerim hep 0,50-0,70 arası oluyor. Emin olamıyorum. Geç döllenme olabilir mi, testleri ne sıklıkla tekrarlamak doğru 😔

Şuan herşey negatif olsa bile bir kaç haftaya pozitife döner mi acaba korkuyorum ilerisi için, tedavi ihtiyacı duymayız inşallah 🙏😔
Bide dün kanama oldu ama o kadar az ki sadece peçeteye geliyor açık kırmızı renkli yani adet erken geliyor dedim ama şuan tık yok

Şuan herşey negatif olsa bile bir kaç haftaya pozitife döner mi acaba korkuyorum ilerisi için, tedavi ihtiyacı duymayız inşallah 🙏😔
Bide dün kanama oldu ama o kadar az ki sadece peçeteye geliyor açık kırmızı renkli yani adet erken geliyor dedim ama şuan tık yok
merhaba test yaptınız mı acaba hamile misiniz

Back
X