Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son adet tarihim 20 Eylül, 28 Ekim ve 8 Kasım'da evde test yaptım sonuç negatif çıkmıştı. 22 Kasım'da test yaptım çift çizgiydi, kan verdim betam 1022 idi, doktora gittiğimde doktor son adet tarihimi 21 Ekim olarak girdi,1 aylık geç döllenme oldu.
Son adet tarihim 20 Eylül, 28 Ekim ve 8 Kasım'da evde test yaptım sonuç negatif çıkmıştı. 22 Kasım'da test yaptım çift çizgiydi, kan verdim betam 1022 idi, doktora gittiğimde doktor son adet tarihimi 21 Ekim olarak girdi,1 aylık geç döllenme oldu.