Geç döllenme hakkında

safiye akverdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
5
1
37
Merhaba. 28 günlük döngüm oluyordu normalde. Ancak 12 gün gecikti. Dun ve bugün idrar testi yaptım negatifti. Ancak hastaneden kan tahlili verdim "beta hcg değeri 10" çıktı. 2 dogum yaptim ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Sizce hamile miyim? Geç döllenme olabilir mi? Geç döllenme ise bu durum dogum sürecinde herhangi bir olumsuzluğa sebep oluyor mu? Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba. 28 günlük döngüm oluyordu normalde. Ancak 12 gün gecikti. Dun ve bugün idrar testi yaptım negatifti. Ancak hastaneden kan tahlili verdim "beta hcg değeri 10" çıktı. 2 dogum yaptim ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Sizce hamile miyim? Geç döllenme olabilir mi? Geç döllenme ise bu durum dogum sürecinde herhangi bir olumsuzluğa sebep oluyor mu? Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Geç döllenme başlı başına gebelikte ve doğumda sorun yaratan bir şey değildir.
Geç döllenme de olabilir ancak zaman zaman beta değeri yükselir. Gerçi sizinki 10 olmuş yani gebelik ihtimali yüksek. 2 gün sonra tekrar kan verip iki katına çıkıp çıkmadığını kontrol edin

Geç döllenme herhangi bir olumsuzluğa sebep değil hamilelik boyunca tek beta değeri de birsey ifade etmez maalesef iki gün sonra artışa bakmalısınız eğer sağlıklı bir gebelik yoksa kimyasal gebelik ihtimali yüksek zaman zaman her kadın yaşıyor bunu ama bilinçli ama bilinçsiz

Merhaba, benim de doktorum geç döllenmeden bahsetti, son reglim 4 Temmuz ama 18 Temmuz olarak dikkate alınacakmış geç döllenmeden dolayı. Bir sorundan bahsetmedi

Arkadaşlar ben de beta değerime göre 3. hafta ama normalde 5 haftalık olması gerekiyordu kararsız kaldım kese ve kalp atışı için iki hafta mı bekleyeyim dört hafta mı

Arkadaşlar ben de beta değerime göre 3. hafta ama normalde 5 haftalık olması gerekiyordu kararsız kaldım kese ve kalp atışı için iki hafta mı bekleyeyim dört hafta mı
Merhaba benim de öyle sizinki gibi aynı durumu yaşıyorum be ben reglimi de oldum gittikten sonra öğrendim hamile olduğumu değerim 88,5 çıktı .

Bende değerim 94.5 çıktı dün sağlık ocağından kan testi yaptırdım bakalım artış hızı iki katıdır inşallah sizin ki regl değildirde lekelenmedir büyük ihtimal kanamanız nasıldı

Merhabalar geç döllenme yaşayan arkadaşlar kaç gün gecikme yaşadınız ve öğrendiniz ? Yani gecikmenin ilk zamanlari test yapmismiydiniz ? Bilgi verirseniz çok sevinirim 😊

X