Geç döllenme hakkında

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.929
548
27
Selam kızlar öncelikle belki birilerine yardımım olur diyerek açıyorum konuyu ben 25 kasımda düzenli adetimi oldum ondan sonra 17 aralıkta 3 gun süren lekelenme oldu üstüne görmüş olabilirmiyim dedim test yaptım negatifti sonrasında günüm geçince 30 aralıkta kan testi yaptım yine negatifti 10 ocakta hala adet olmayınca yine kan testi yaptım ve yine bir negatifle karsilastim doktorumdan tarlusal istedim vermedi bekle dedi iyikide beklemişim 14 ocakta gebelik testi yaptım evde veee orda silik çizgiyi gördüm yani yaklaşık 20 gün gecikmenin üstünden hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da kucagima almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Peki belirtilerin nelerdi benim 3gün önce hastalanmam gerekiyordu hala olmadım ve göğüs ağrısı bazende sol kasıkta ani ağrı beyaz akışkan akıntıdan baska bi belirtim yok bu sabah al bi marka test ile denedim negatif cıktı

Canım bende normalde adetten önce göğüslerim şişer aynı öyle oldu hep tedbirliydim adet olacam diye fakat 1 hafta geçti baktım olmuyorum göğüslerim inanılmaz ağrıyor dedim ben hamileyim ve çok hafif kasik ağrısı birde şeffaf akintim vardi

Beklemekten başka yapcak bişey yok o zaman bakalım daha kac gün gecikicek tekrar bi test yaparım bu arada lekelenme olmak zorunda mı her gebede

Beklemekten başka yapcak bişey yok o zaman bakalım daha kac gün gecikicek tekrar bi test yaparım bu arada lekelenme olmak zorunda mı her gebede
Hayır canım ben yerleşme kanaması yaşamadım mesela ve albi markasını alma bi daha canım asla güvenilir değil ben laboquickle öğrendim hamileligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…