canım benim bebeğim geç döllenme yumurtlamambgereken tarihten bir hafta sonra yumurtlamışım. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz. Ben normal talvimime göre 23 aralıkta adetim 3 Gün gecikti diye test yaptım gece bir,tane yaptım hayali bir çizgi vardı ama artık 8 aydır o kadar çok test yapmıştım ki gerçekten olmayan çizgiler,görüyordum o yüzden attım bir kenara. Sabah aç karnına ilk idraela yine yaptım yine silik bir çizgi çıktı. Tabi benim,duşuncem artık 4 Gün gecikmiştim ve bebek varsa bu gecikmeyle daha net,çıkmalıydı çizgi umutsuz bir,şekilde laboratuvaeının müdavimi olduğum hastaneye gidip gebelik testi yaptırdım. Kanda 28 çıktı beta hcg. Doktora gösterdim 4 Gün gecikme için değerin çok düşük takip edeceğiz dış gebelikte olabilir dedi. Ama miniğim hep iki karından fazla arttı 2 iki gün sonra 78 sonra 230 böyle böyle yükseldi çok şükür. Şimdi adet gunume göre bir hafta geride görünüyordu geç döllenme olduğu için. Ama maşallah kızım o farkı da kapattı şimdi :) ay kusura bakma çok yazdım ama demem o ki ben,4 Gün geçti,derken aslında daha 3 gün varmış adetime,geç,yumırtlamadan dolayı 3 gün kala minicikte olsa çıktı kanda.