- 5 Temmuz 2024
- 10
- 5
- 31
-
- Konu Sahibi esmaaanurr1
Umarım öyle olur gerçekten bir bebek vardır da o yüzdendir bu sancıolabilir gec döllenme. doktorlar bu yüzden gecikmenin birinci haftasında veya 10.gününde test yaptırmayı öneriyor. bekleyin bence. aynı belirtiler bende de vardı ama ben sancının 7.günü test yaptığımda pozitif görmüştüm. herkesin bedeni farklı. 1 hafta kadar daha bekleyin, regl olmazsanız tekrarlarsınız testi
Sonuc ne olduUmarım öyle olur gerçekten bir bebek vardır da o yüzdendir bu sancı
Sonucunun nedir şimdi 10 günde geçmiş ?Kimsey yokmu
olabilir gec döllenme. doktorlar bu yüzden gecikmenin birinci haftasında veya 10.gününde test yaptırmayı öneriyor. bekleyin bence. aynı belirtiler bende de vardı ama ben sancının 7.günü test yaptığımda pozitif görmüştüm. herkesin bedeni farklı. 1 hafta kadar daha bekleyin, regl olmazsanız tekrarlarsını
sık sık belirgin akıntım oluyor, mide bulantısı, konulara karşı hassasiyeti m artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
Arkadaşlar sık sık belirgin akıntım oluyor, mide bulantısı, konulara karşı hassasiyeti m artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz? TeşekkürlerBenimde bugün hariç önceki 2 3 gün testim pikti ve değerlendirdik. Adetime 4 gün var geç yumurtlama oldu muhtemelen çünkü adet bitimden itibaren test yaptım silikti ovulasyon testleri son 2 3 gündür pik verdi . Sizce olur mu yani lady?
Gecikme yaşadınız mı?Arkadaşlar sık sık belirgin akıntım oluyor, mide bulantısı, konulara karşı hassasiyeti m artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
Bugün 3.günüm adetimden geçmişGecikme yaşadınız mı?
Geç döllenme olsa bile ilişki üzerinden ne kadar geçti bilemiyorum ama 5 üzeri bir rakam çıkardı.Bugün 3.günüm adetimden geçmiş
Herhangi bir streslik durumum da yokGeç döllenme olsa bile ilişki üzerinden ne kadar geçti bilemiyorum ama 5 üzeri bir rakam çıkardı.
10 gün gecikmeye kadar normal sayılır belki stres yapmış olabilirsiniz.