geç döllenme değilmiş durdu bebeğimun kalbi....

bengu35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
8
0
1
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar....geçen hafta sormuştum sizlere bebeğinin kalp atışı 120 çıktı doktorum %80 geç döllenme demişti hani ama boşuna umut vermiş bana 8 haftalık bebeğinin kalbi dün durdu. Kürtaj oldum.allahım kimseye yaşatmasın.....

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sana önce sağlık sonra da sabır versin...

Herşeyden önemlisi sağlık, gerisi zamanla hallolur Allah'ın izniyle.

Basin sagolsun canim, benim bebegiminde ilk attiginda 100 un altindaydi bir kac gun sonra durdu, 7+5 ti benim bebegimde cok uzuldum, kabinin atmasi bile beni mutlu etmisti o kadarda dikkat ettim kendime dinlendim vs, ama kaybettim banada kalbi atmiyor dedikleri gunun aksamina kurtajoldum, insan herseye alisiyor ama unutmuyor unutamayiz elbette cunku canlanmis bir embriyo bizim bir parcamiz ama hergecen gun acin hafifleyecek ben bebegim olmadan uyandigim ilk sabahta cok zorlanmistim uyanmak istemedim 2 ay durdmadan agladim, ama herseyin hayirlisi muhtemelen bebeklerimizde genlerinde bozukluk vardi ki tutunamadilar, Allah en kisa zamanda tekrar kucagini doldursun, yanliz degilsin arkadasim agla uzul ama hersey Allahtan, doktorun icin umut verdi demissin ben ilk kalp atisini duydugumda benim dr um cok sevinme bu sekilde devam etmez her an durabilir bir kac gun yat hastanede olunce aliriz dedi ya bu daha zor,

Biliyorum allahim boylesini uygun gördü vardi bi sağlik sorunu ki boyle oldu.ancak şu an dayamayacak gibi oluyorum.boğazimi sıkıyolar sanki((((((( geçicek biliyorum...allah kimsenin başına vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…