• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme, Beta Hcg, Bebeğin kesesi

olanvarolmayanvar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
19
13
8
34
Merhaba arkadaşlar,
Son adet tarihim 15.10.2016 adetim geciktikten sonra 2 hafta boyunca kan ve idrar testlerinde negatif çıktı. Gecikmenin 16.günü Beta Hcg 2.11 çıktı ve doktor testi tekrarlayalım 2 gün sonra şüpheli gebelik olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar test yaptırdım 54 e yükselmişti. Doktor değer düşük 2 günde bir testi tekrarlayalım dedi. 3 gün sonra 647, 2 gün sonra 1175, 2 gün sonra 2825 çıktı. En son değerim 1175 ken muayne oldum. Vajinal ultrasonla baktı ve kese görünmedi. Gebelik haftasını da söylemedi. En son 2 gün önce test yaptırdım sağlıkocağına ve 2825 e yükselmişti. Yarın kadın doğum uzmanına gidicem tekrardan. Büyük ihtimalle değerim yükselmiştir yine çünkü kanamam ve ağrım yok şükür. Sizce bebeğin kesesi görünür mü artık? Doktor bana geç döllenme de demedi ben internetten araştırarak buldum. Çünkü normal şartlarda da adetim 1-2 hafta gecikir bazen daha fazla.

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Back