gec dollenme adet gununde yumurtlama

esmira2019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
26
1
1
24
selam arkadaşlar benim ilk hamileligim gec döllenme olmuştu test yaptigimda adetim gecikmişti 4 gün ve ikinci cizgi silik cikmisti doktor bana 1 hafta 3 gunluk gebe oldugunu soyledimalesef mutluluk kisa surdu 7 haftalik kaybetim sogan kuru uyguladim 15 gun fakat adet olmadim bugun yarin hep bekledim olmadim belirtilerimde yok sadece kasik agrilari falan ve sumuksu akintim geliyor kusura bakmayin acaba gec dollenme mi olucak tekrar test yaptim 26 3 gun once sonuc negatif :/ yarin tekrar yapican adet olmazsam bu durumu yaşayan varmi ??

Bende adetim 2 gün geçti ve adet olmadım. Evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama çıktı çok şaşırdım. Çünkü adetin 16. Günü yumurtlamayı görmüştüm zaten. 2. Yumurtlamam adet gecikmemde çıktı. Şuan adetim 10 gün gecikti hala adet olmadım normalde adetim düzenlidir. Doktora gittim 2 gün önce kist yok, 2 tane yumurtan varmış, yumurtaların büyümüş ve çatlamış dedi. Adet gecikmem için hiçbir sebep yokmuş. Kan testi yaptık negatif. Acaba geç döllenme olmuş olabilir mi? Adetin 32. Günü gördüğüm yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti. 14. Gün e kadar adet olmazsam tekrar test yapacam. Çok değişik bir durum içindeyim hiç böyle olmazdı..

Biraz daha bekle test yap yada kan testi yap

Canim ne oldu hamilelik varmışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…