gec döllenm mi?kimyasal mi ?

berrill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
120
17
38
Arkadaslar mayisda dis gebelik gecirdim bu ay kotunma suremiz bitti hsg cektirdim neyse bugun adet gunu idrar testi yaptim silik cikti kan verdim 8.42 cikti arkadaslar bu deger ne demek simdi kafayi yicem kimyasal olabilir mi gec dollenme de olabilir diyorum bilgissi olan lutfen yardim edebilir mi

Canım 5'ten yukarısı gebelik demek diye biliyorum. Geç döllenme olduğu için değerin böyle çıkmış olabilir. İdrar testin de o yüzden siliktir henüz. Eğer varsa elinde, yarın sabah kendin ilk idrarla bi test daha yap. Çizgi koyulaşırsa sorun yok demektir.

Geç dollenmede olabilir kimyasal da olabilir
Rabbim hayirli saglikli bebisler nasip etsin inşallah

Saol cnm icimi ferahlattin yarin evde tekrarlayim dedigin gibi valla cok zor boyle hic cikmada ayri uzuluyo insan boyle olunca ayri

[QUOTE="abc3, post: 36957031, member:eç dollenmede olabilir kimyasal da olabilir
Rabbim hayirli saglikli bebisler nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Iste benimde kafam o yuzden cok katisti adetleirim duzensizdi o yuzden insallah gec dollenmdir hayirlisiyla tabiki allahim herkese hayirli gebelikler nasip etsin

benimde bhcg 17 çıkmıştı düşük oldu sonradan kimyasal yani. buradan bildiğim kadarıyla değerlerin daha yüksek olması lazım geç döllenmede olsa en azından 100lerde olmalıydı

Bu ay icinde hsg cektirdigim icin gec yumrtlamis olabilirmiyim degeri boyle cikip sonra yukselen oldumu acaba biseyler yazn lutfen

Gec dollenmedir diye dusunuyorum kan testini iki gune bir tejrarla canm hakkinda hayirlusi

[QUOTcnmazaa, post: 36960835, member: 330982"]Gec dollenmedir diye dusunuyorum kan testini iki gune bir tejrarla canm hakkinda hayirlusi[/QUOTE]
Saool cnm insallah öyledir dua etmekten baska carem yok senin bebegini de allahim bagislasin hayirli ugurlu olsun

Yumurtlama gununu bilsek daha kolay fikir yuruturduk. Testi tekrarlat cnm. Katlamasina bakalim. Evde tekrarladin mi cnm testi?

Cnm yumurta takibi yapmadim malesef en son 17 agustosta adet oldum 22 sinde hsg cektirdim adetlerim cok duzensiz hep on gün gecikmeye basladi dis gebelikten sonra yarin tekrar idrar testi yapcm artik insallah hayirlisi olur cok tezekkur ederim ilgilendiginiz icin

Benm adett 10 gn gectikten snra 58 di gec dollenme smdi 29haftadym rabbmn iznyle snde kavsrsn ins bebegne

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ben de kavusurum artik bebegime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…