Arkadaslar mayisda dis gebelik gecirdim bu ay kotunma suremiz bitti hsg cektirdim neyse bugun adet gunu idrar testi yaptim silik cikti kan verdim 8.42 cikti arkadaslar bu deger ne demek simdi kafayi yicem kimyasal olabilir mi gec dollenme de olabilir diyorum bilgissi olan lutfen yardim edebilir mi
Saol cnm icimi ferahlattin yarin evde tekrarlayim dedigin gibi valla cok zor boyle hic cikmada ayri uzuluyo insan boyle olunca ayriCanım 5'ten yukarısı gebelik demek diye biliyorum. Güllenme olduğu için değerin böyle çıkmış olabilir. İdrar testin de o yüzden siliktir henüz. Eğer varsa elinde, yarın sabah kendin ilk idrarla bi test daha yap. Çizgi koyulaşırsa sorun yok demektir.
Cok saol cnm cevap verdigin icin cok gecmis olsun sanada hakkimizda hayirlisi diyelimbenimde bhcg 17 çıkmıştı düşük oldu sonradan kimyasal yani. buradan bildiğim kadarıyla değerlerin daha yüksek olması lazım geç döllenmede olsa en azından 100lerde olmalıydı
amin hayırlısı tabiki inşallah sağlıklı gebeliktir :)Cok saol cnm cevap verdigin icin cok gecmis olsun sanada hakkimizda hayirlisi diyelim
Gec dollenmedir diye dusunuyorum kan testini iki gune bir tejrarla canm hakkinda hayirlusiArkadaslar mayisda dis gebelik gecirdim bu ay kotunma suremiz bitti hsg cektirdim neyse bugun adet gunu idrar testi yaptim silik cikti kan verdim 8.42 cikti arkadaslar bu deger ne demek simdi kafayi yicem kimyasal olabilir mi gec dollenme de olabilir diyorum bilgissi olan lutfen yardim edebilir mi
Benm adett 10 gn gectikten snra 58 di gec dollenme smdi 29haftadym rabbmn iznyle snde kavsrsn ins bebegneCnm yumurta takibi yapmadim malesef en son 17 agustosta adet oldum 22 sinde hsg cektirdim adetlerim cok duzensiz hep on gün gecikmeye basladi dis gebelikten sonra yarin tekrar idrar testi yapcm artik insallah hayirlisi olur cok tezekkur ederim ilgilendiginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?