Çocuk Hastalıkları geç diş çıkarma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bluecrazy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
200
6
96
bebeğim 11 aylık oldu.en az 3 aydır tüm diş çıkarma belirtilerini gösteriyoruz ama hala dişi patlamıyor, böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?Çıkmasını kolaylaştırıcı bişey var mı?

aynı durum bizde de oldu bebeğim 12 aylıken dişlerini çıkardı ama arka arkaya bir haftada 6 diş çıkardı hatta bir gecede (o geceyi hiç unutmuyorum) 3 diş patlattı toplamda 10 günde 7 diş çıkardı

yani korkma yakında ilk incilerinizi görürsün

görmek için sabırsızlanıyorum, çıktıktan sonra inşallah uykularımız ve yemek yememiz düzelir. İyice meme bağımlısı oldu.

Benim oğluş da 1 yaşına 1 hafta kala ilk dişini çıkardı. 1 hafta kadar uykusuzluk, huzursuzluk yaşadı. Tam 1 ay sonra 2. diş ve sonrasında 5-6 gün arayla da 3 ve 4. dişler patladı. Ama çok şükür hiç sıkıntılı olmadı bu dişler. Biraz huzursuzluk ve iştahesızlık dışında. Ben de senin gibi çok sabırsızlandım
6. aydan sonra ama gelmek bilmemişlerdi. Sonra ard arda geldiler işte. :)

benim de kızım 10 ayı bitirmek üzere.2-3 aydır tüm belirtilerimiz var ama çıkan diş yok
geç kaldık acaba bir sorunmu var diyorum ama diş konusu genetikmiş.yani anne babaya çok benzermiş.benim de dişlerim yaşımda çıkmış.
allaha şükür başka sıkıntımız da yok.yürümeye bile başladık nerdeyse maşallah.ama diş konusunda tembeliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…