• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gec çikan cift çizgi bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehir444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
592
459
53
27
Kızlar adet sancısı çektim göğüs agirsi halsizlik de var sonra kanama oldu ama az boylanan gini değil pembe gibi ve çok az di sonra durdu ağrıda durdu 1 kere daha kanama oldi gene çok çok az di test yaptım hec cıktı çift çizgi ve silik di ama gaile görünüyordu acaba yaşayan varmı emin olamadım pek umduum yok ama

Eklentiler

• IMG_20201208_132228_368.webp
    IMG_20201208_132228_368.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20201207_194242_386.webp
    IMG_20201207_194242_386.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar adet sancısı çektim göğüs agirsi halsizlik de var sonra kanama oldu ama az boylanan gini değil pembe gibi ve çok az di sonra durdu ağrıda durdu 1 kere daha kanama oldi gene çok çok az di test yaptım hec cıktı çift çizgi ve silik di ama gaile görünüyordu acaba yaşayan varmı emin olamadım pek umduum yok ama
Gec çıkması kafami karsitirdi

Testim hayali gibi çift cizgiydi hamileymisim.Bence hızlı test al bir daha dene.

sonradan cıkan cızgıye pek ıtıbar etmeyın . kanama varsa once kan tahlılı verın sonra doktorunuz sızı yonlendırır. yerlesme kanaması agrı yapmaz .

ve daha yenı acmıssınız aynı konudan .ordan devam etseydınız. yada doktora gıdın burdan nnasıl yonlendırebılırız kı?

ve daha yenı acmıssınız aynı konudan .ordan devam etseydınız. yada doktora gıdın burdan nnasıl yonlendırebılırız kı?
Yönlendirin diye bi kelime kullanmadım. üslup çok önemlidir üslup dikkat edilmezse şuan olduğu gibi can sıkabilir umarım daha kibar olursunuz çok sağolun cevap verdiğiniz içinde

Yönlendirin diye bi kelime kullanmadım. üslup çok önemlidir üslup dikkat edilmezse şuan olduğu gibi can sıkabilir umarım daha kibar olursunuz çok sağolun cevap verdiğiniz içinde
su zamana kadar hıc bı gebelık konusunda ters bı yorum yapmadım . Konuyu tersınden okuyan anlayan sızsınız. Kıbarca soyledjm keske aynı konudan devam etseydınız de karısıklık olmasaydı bı oraya bı buraya yazacaklar dıyeydı nıyetım ıyılık de yaramıyo. Ama bravo valla...hayırlı aksamlar.

Back
X