Merhabalar
Gebzede lazer epilasyon yaptırabileceğim bir yer arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı arkadaşlar..
merhaba canım bende düşünüyordum fakat hamile olduğum için erteledim.
yüzyıl hastanesi yapıyormuş ama fiyat nedir bilmiyorum sitede tel no var bi sor istersen
kız gül valla senle papaz olucaz ben sana demedımmı benım arkadasım oraya gıderız dıye hanı merkezede gelmişti kredi zamanı hatırladınmı onla konusur gıderız bebegım ömrüm cnm arkadasım buluruz bı yerler
selam ben aslında ist.da oturuyorum ama iş yerim gebzeye cok yakın.dolaysıyla o taraftan arkadaslarım da var. ben ist.da bi kaç yerle görüşmüştüm, sonra gebzeden bi ark. kendi gittiği yeri önerdi fiyatları benim görüştüğüm yerlere göre çok çok uygun olduğu için oraya gitmeye karar verdim uzak olsa da=) örn. benim görüştüğüm yer alt bacak 230 derken orası 110 dedi. kullandıkları cihaz meşhur alex. ipl falan değil. o yuzden hiç tereddüt etmedim. yapan bayanlar da çok hızlı çalıştılar hatta bacaklarımı 2 kişi yaptı çok kısa sürdü o yüzden. ilk seansım dündü. hiç bi izim yanığım lekem yok çok şükür. şimdi tüylerin dökülmesini bekliyorum heyecanla. bildiğim kadarıyla burdan merkez adı yazmak yasak. hala kararsızsan özelden yazabilirim adını. ama tarif edemem çünkü gebzeyi hiç bilmiyorum=)[/QU
BEN İLK DEFA GİRDİM NEREYE YAZICAM BİLEMEDİM TELEFONUNU YAZARMIISN GİTDİĞİN YERİN ACABA ACİL
Öncellikle şunu söylemeliyim, yüz bölgesinde diode lazerden başka lazer kullanırsanız tetikleme yapar. Yüzünüzdeki kıllar 1 ken 10 olur. Ayrıca siyah ve ince tüyleri karışık olanlar mutlaka üç farklı lazer cihazı kullanan bir yeri tercih etmelidir. Ben bu konuda çok sıkıntı yaşadım şimdi Gebze'de Alexandrite, Diode ve Ipl cihazlarına sahip olan tek yer olan Özel Afrodit Polikliniğinde lazer işlemimi yaptırıyorum. Bence bu işi uzun süre yapmış, doktoru ve resmi izni olan yerlerin tercih etmekte fayda var. Tek bir lazer aleti olan yerden memnun kalmanız olanaksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?