• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebze’de kadın Doğum doktoru önerisi !!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ayisima

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
939
552
53
33
Gebze de normal Doğum yanlısı önerebileceğiniz doktor varmı ? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum ..

doktor önermek kadar önermemek de çok önemli düşüncesiyle yazmak istiyorum. anadolu hastanesi'nde FATİH GÜCER'i asla tavsiye etmiyorum.!!! hastaya yaklaşımı tek kelimeyle berbat!!! kadın ruhundan asla anlamıyor. hastanın yanlış anladığı bir konuda kendisini suçlu hissettirmiş gibi kendini savunmaya geçiyor. o anki travmayla kendisine cevap bile veremedim. salak gibi sustum. kendisini bana yaşattığı duygusal travmadan dolayı asla affetmeyeceğim. asla!!!

doktor önermek kadar önermemek de çok önemli düşüncesiyle yazmak istiyorum. anadolu hastanesi'nde FATİH GÜCER'i asla tavsiye etmiyorum.!!! hastaya yaklaşımı tek kelimeyle berbat!!! kadın ruhundan asla anlamıyor. hastanın yanlış anladığı bir konuda kendisini suçlu hissettirmiş gibi kendini savunmaya geçiyor. o anki travmayla kendisine cevap bile veremedim. salak gibi sustum. kendisini bana yaşattığı duygusal travmadan dolayı asla affetmeyeceğim. asla!!!
Çok geçmiş olsun , Allah bir daha öyle durumlar yaşatmasın. İnsanın en hassas olduğu dönem olduğu için doktorun yaklaşımı bizleri çok etkiliyor .. önerebileceğin bir doktor var mı ?

gebze'de bilmiyorum. ama şunu söyleyeyim, nette araştır eğer bir tane bile olumsuz doktor yorumu görüyorsan o doktordan uzak dur. hasta yorumları samimiyse ve iyiyse o doktor büyük oranda iyi çıkıyor.
gönlüne göre bir doktor bulman dileği ile...
sağlıcaklar kal...

Merhaba, A Ayisima medicalparkta Mine Hanıma gidiyorum memnunum ayrıca Merkez Hastanesi Cihangir beyde iyi bir doktor arkadaşım gidiyor

Back
X