Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriGebze'de bob modeli saçı en iyi kesebilecek kuaför önerisi olan var mı?
canım merhaba konuyu yıllar önce açmışsın ben gezinirken yeni gördüm :) Ben de gebzede oturuyorum. Sen güzel bob kesim yapan bi yer buldun mu bu model kestirmeyi düşünüyorum şu sıralarda
herkes dallas dallas diyo bilmiyorum nedense güvenemiyorum oraya
canım merhaba konuyu yıllar önce açmışsın ben gezinirken yeni gördüm :) Ben de gebzede oturuyorum. Sen güzel bob kesim yapan bi yer buldun mu bu model kestirmeyi düşünüyorum şu sıralarda
herkes dallas dallas diyo bilmiyorum nedense güvenemiyorum oraya
Canım merhaba. Aslını istersen Dallas'da 2 defa kestirdim ama çok içime sinmedi maalesef Daha sonra Zühre'de 3 defa kestirdim. İlki harikaydı. Ama sonrakiler yine istediğim gibi olmadı Açıkçası hala iyi bir yer bulabilmiş değilim... Aydın Taner kuaförü denemek istedim ama onlarında kaç ay önce sorduğumda yalnızca kesimleri 50.-TL idi
Cuma Pazarinda Kültür Merkezin arka tarafinda bir kuaföre gittim gecen ay.
Düz kesim kestirdigim icin birsey söyleyemiyecegim ama bi bakin isterseniz :44:
Cuma Pazarinda Kültür Merkezin arka tarafinda bir kuaföre gittim gecen ay.
Düz kesim kestirdigim icin birsey söyleyemiyecegim ama bi bakin isterseniz :44: