Saç Kesim Şekilleri Gebze'de bob modeli saçı en iyi kesebilecek kuaför önerisi olan var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
48
Kocaeli
Evet arkadaşlar Gebze'de bob modeli yada Victoria Beckham modeli saçı iyi kesebilecek bir kuaför öneriniz var mı?

Evet arkadaşlar Gebze'de bob modeli yada Victoria Beckham modeli saçı iyi kesebilecek bir kuaför öneriniz var mı?

canım merhaba konuyu yıllar önce açmışsın ben gezinirken yeni gördüm :) Ben de gebzede oturuyorum. Sen güzel bob kesim yapan bi yer buldun mu bu model kestirmeyi düşünüyorum şu sıralarda
herkes dallas dallas diyo bilmiyorum nedense güvenemiyorum oraya

canım merhaba konuyu yıllar önce açmışsın ben gezinirken yeni gördüm :) Ben de gebzede oturuyorum. Sen güzel bob kesim yapan bi yer buldun mu bu model kestirmeyi düşünüyorum şu sıralarda
herkes dallas dallas diyo bilmiyorum nedense güvenemiyorum oraya

Canım merhaba. Aslını istersen Dallas'da 2 defa kestirdim ama çok içime sinmedi maalesef :( Daha sonra Zühre'de 3 defa kestirdim. İlki harikaydı. Ama sonrakiler yine istediğim gibi olmadı :( Açıkçası hala iyi bir yer bulabilmiş değilim... Aydın Taner kuaförü denemek istedim ama onlarında kaç ay önce sorduğumda yalnızca kesimleri 50.-TL idi :(

Cuma Pazarinda Kültür Merkezin arka tarafinda bir kuaföre gittim gecen ay.
Düz kesim kestirdigim icin birsey söyleyemiyecegim ama bi bakin isterseniz :44:

merhabalar
bende gebzede oturuyorum ve dugunumden sonra hemen bob kestirdim
bülent de kestirmistim ben cokda memnunummm

Cuma Pazarinda Kültür Merkezin arka tarafinda bir kuaföre gittim gecen ay.
Düz kesim kestirdigim icin birsey söyleyemiyecegim ama bi bakin isterseniz :44:

canim benim actigm knulara hep guzel cevaplar yazardin cok sevinirdim icime su serperdin..
gebzedemi oturuyorsun sen???
bende gebzedeyim:)))

Back