Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar dediğiniz yerde doktor kontrolünde yapıliyor dimi. Yani kesin çöźum olur mu bir de ortalama fiyatı ne kadar vee dior tipi makineleri de var mı kusura bakmayin çok soru sordum amaMerhaba bayanlar
Bende Grande de lazere başlıyorum çok temiz bir yer. İki cihazları var biri soprano ice diğeri cynasure Aleksanderite. Duygu ve demek hanım estetisyen onlar yapıyorlar. Bazı yerler gibi Boran önce anlaşma yapmak o derdinde değiller güzelce bilgilendirme yapıyorlar cihazları gösterip denetiyorlar. Daha önce olumsuz deneyim yaşayan biri olarak içime sindi. Umarım sıkıntı yasamam. Kampanya var 6 seans 990 bence çok iyi çünkü tüm vücut tek seans 500 normal de. Düşünen varsa degerlendirsin gidip baksın bence .
Kusura bakmayın yeni gördüm. Doktorları gittiğimde yoktu ama adını geleceği saati söylediler beklemedim. Bence kesinlikle gidip yuzyuze görüşün. Biz 4 arkadaş kampanyadan faydalandik başladık. İlk seansı aldım memnunum çok iyi döküldü. . İyi tarafı dürüst geldiler bana hiç bir şeye kesin yüzde yüz demiyor neyse onu söylüyorlar. Bu bana güven verdi.Merhabalar dediğiniz yerde doktor kontrolünde yapıliyor dimi. Yani kesin çöźum olur mu bir de ortalama fiyatı ne kadar vee dior tipi makineleri de var mı kusura bakmayin çok soru sordum ama
Teşekkür ederim ben de iyice bilgi edindikten sonra gitmeyi düşünüyorumKusura bakmayın yeni gördüm. Doktorları gittiğimde yoktu ama adını geleceği saati söylediler beklemedim. Bence kesinlikle gidip yuzyuze görüşün. Biz 4 arkadaş kampanyadan faydalandik başladık. İlk seansı aldım memnunum çok iyi döküldü. . İyi tarafı dürüst geldiler bana hiç bir şeye kesin yüzde yüz demiyor neyse onu söylüyorlar. Bu bana güven verdi.