• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebze merkez hastanesi hakkında acil...(artık karar vermem şart)

gulceegul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
885
2.211
113
34
merhaba bayanlar,
ben ikinci çocuğuma hamileyim. ilk çocuğumu izmitte izmit kadın doğum merkezinde yaptım normal doğumdu hastane doktor hemşire ebe herşey çok iyiydi. daha sonra gebzeye taşındık ve işte tamam burası diyeceğim bir yer bulamadım ya doktoru beğenmedim ya hastaneyi. 28. haftamdayım ve hala nerede doğum yapacağım konusunda net değilim.
medikalpark doktorları iyi ama gereksiz pahalı geliyor ve her doktor da doğuma girmiyor ayrıca sezeryana yönlendirilmekten çekiniyorum orada.
konak, hastane temiz güzel fiyat olarak normal ama tam olarak doktorlara ısınamadım ki zaten gece falan olunca nöbetçi kabın doğumcu kimse o yaptırıyormuş.
yüzyılda içime sinen doktor olmadı.
son olarak elimde merkez hastanesi var; cihangir ay çok iyi bir doktor olarak çok kişiden duydum gittim de memnun kaldım. doğum hane ve servise çıkıp hemşirelerle görüştüm. sancı odası işi asla istemediğim bişi son ana kadar eşim yanımda istiyorum ve son ana kadar odada olunuyor dediler... çok aman aman lüks biryer değil. ama kafamı karıştıran daha önce hastane hakkında yapılan olumsuz yorumlar. hani memnun değiliz okudum ama neden memnun olmadıkları konusunda açıklama yoktu ama içim rahat etmedi bir de buradan sorayım dedim.
kendi eşi dostu tanıdığı orada doğum yapan var mı? yorumlar nasıl?

Merhaba ben gebze merkez hastahanesinde 20 gün önce doğum yaptımBen de 1. aydan son güne kadar medical parka gidiyordum. Gece sancilandim doktorum evi uzak olduğu için ve hava karlı olduğu için gelmeyeceğini söylemiş. Ve nöbetçi doktor da yoktu hastahanede doğum başlamak üzere idi ve biz de en yakın hastahane olarak merkez hastahanesinde gitmek zorunda kaldık. Dogumumu doktor Metin Feran yaptirdi.Olumsuz neler duydunuz bilmiyorum ama bu işler nasip .Normal bir yer.Ama gün içinde çok kalabalık ölüyor. Randevu alacaksınız günler öncesinden almalısınız .Ne gidin diyebilirim ne de gitmeyin dua edin iyi araştırın hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba ben gebze merkez hastahanesinde 20 gün önce doğum yaptımBen de 1. aydan son güne kadar medical parka gidiyordum. Gece sancilandim doktorum evi uzak olduğu için ve hava karlı olduğu için gelmeyeceğini söylemiş. Ve nöbetçi doktor da yoktu hastahanede doğum başlamak üzere idi ve biz de en yakın hastahane olarak merkez hastahanesinde gitmek zorunda kaldık. Dogumumu doktor Metin Feran yaptirdi.Olumsuz neler duydunuz bilmiyorum ama bu işler nasip .Normal bir yer.Ama gün içinde çok kalabalık ölüyor. Randevu alacaksınız günler öncesinden almalısınız .Ne gidin diyebilirim ne de gitmeyin dua edin iyi araştırın hakkınızda hayırlısı olsun
cevap için teşekkür ederim. hastane ile ilgili yaptığım araştırmalarda dediğim gibi memnun değilim beğenmedim tarzı şeyler var ama açıklayıcı hiç bilgi yok. ne bilim doktorun ilgisini beğenmedim yada odayı beğenmedim hemşireyi beğenmedim diye açıklama yok sadece beğenmedim diyen olmuş...bende neyi beğenilmemiş neyi olumsuz belki yazan olur diye burada başlık açtım. sizin sıkıntı yaşamamanıza sevindim. inşallah bende yaşamam

Oda konusunda önce sorun olmus .Iki kişilik oda vereceklermiseşim kabul etmemiş zaten ben de kabul etmezdim.Tek kişilik odada kalabildik neticede. lux bir yer değil ama kotu de degilumarım hakkınızda hayırlısı olur.Hayirli dogumlar şimdiden

Ben de ayni durumdayim. Gebzede cok secenek yok malesef. Ben merkez hastanesinde pelin hanima gitmeyi dusunuyorum. Gidince yorumumu yazarim. Ben de 17. Haftamdayim

Bayanlar hamileyken acmistim konuyu k.
Deneyimimi ve ne yaptığımı yazmak istedim.
Merkez Hastanesi'ne Cihangir ay a gitmeye karar verdim ama aynı zamanda eve yakın bir devlet Hastanesi'ne de gittim. Son haftalarda birşeyler yolunda gitmemeye başladı doktora su geliyor diyorum yok öyle olmaz diyor kasilmam var diyorum sorun yok daha çok var git 10 gün sonra gel diyor buyumesi gereken göbek küçüldü
Eşime Birgün dedim benim içim rahat değil
İzmite gidelim. Meğer su kritik seviyede ve bebek riskteymis nasıl bu kadar su gitti anlamadın diyor e ben anladım ama. Hemen doğuma aldı ve kurtardı bizi. Öbür tarafın verdiği randevuyu bebeğin beklemesi mümkün bile değilmiş. Ayrıca suni sancı alıp normal doğum yaptım cidden su falan kalmamış böyle birşey olamaz. İlk gebelik olsa asla bilemezdim aman önünden bile geçmeyin

Bayanlar hamileyken acmistim konuyu k.
Deneyimimi ve ne yaptığımı yazmak istedim.
Merkez Hastanesi'ne Cihangir ay a gitmeye karar verdim ama aynı zamanda eve yakın bir devlet Hastanesi'ne de gittim. Son haftalarda birşeyler yolunda gitmemeye başladı doktora su geliyor diyorum yok öyle olmaz diyor kasilmam var diyorum sorun yok daha çok var git 10 gün sonra gel diyor buyumesi gereken göbek küçüldü
Eşime Birgün dedim benim içim rahat değil
İzmite gidelim. Meğer su kritik seviyede ve bebek riskteymis nasıl bu kadar su gitti anlamadın diyor e ben anladım ama. Hemen doğuma aldı ve kurtardı bizi. Öbür tarafın verdiği randevuyu bebeğin beklemesi mümkün bile değilmiş. Ayrıca suni sancı alıp normal doğum yaptım cidden su falan kalmamış böyle birşey olamaz. İlk gebelik olsa asla bilemezdim aman önünden bile

Back